Demokrat Zafer

GÖKHAN TÜRKMEN TRABZON VE SAMSUN’DA SEVENLERİNİ ŞARKILARIYLA MEST ETTİ

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, GTR Müzik etiketli yeni teklisi ‘BAL’ ve Selami Şahin şarkıları 2 de yer alan ‘Alışmak Sevmekten Zor’ ile yine listelerde ve dijital platformlarda büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Ustalık döneminin en parlak zamanlarını yaşayan Gökhan Türkmen, bir yıl içinde milyonlarca tıklanma ve şarkılarıyla müzik dünyasının en popüler isimlerinden biri. Yapay zekanın müzik sektörünü etkilediği ve şarkılar üretildiği dönemde, kendi besteleriyle varlığını korumayı başaran Gökhan Türkmen, Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerde binlerce seveniyle hasret gideriyor.

Hafta sonu DK Event Organizasyon tarafından koordine edilen;  Trabzon Anemon Otel’de ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Spor Salonu’ndaki konserlerinde, binlerce seveniyle buluştu. Türkmen’in tüm şarkılarını hayranlarını oluşturdukları dev korolar halinde eşlik etti. İki gün süren konser maratonuna sonrası Gökhan Türkmen Mart ayında da sevenleri ile buluşacak. Türkmen geçtiğimiz günlerde yayınlanan Alışmak Sevmekten Zor’u da ilk defa sahnede söyleyerek hayranlarından tam not aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ