Demokrat Zafer

Evidea 15.yılını kutluyor!

Türkiye’nin öncü ev yaşam sektörü markası Evidea, 15. kuruluş yıl dönümünü

3 Mart Pazar günü kutladı. Kurulduğu günden bu yana güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla faaliyet gösteren Evidea, başarılarla dolu 15. yılını coşkulu bir etkinlikle taçlandırdı.

Türkiye’nin öncü ev yaşam sektörü markası Evidea, kuruluşunun 15. yıl dönümünü iş ortakları, çalışanlar ve üst yönetimin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutladı. Feriye’de düzenlenen etkinlik hem 3 Mart Evidea Günü hem de 15. yıl dönümü konseptiyle gerçekleştirildi. Eğlenceli görüntülere sahne olan etkinliğe ünlü influencer Saadet Algan ev sahipliği yaptı.

2009 yılında bir e-ticaret markası olarak doğan Evidea, bugün 24 ilde 50 mağazaya ulaştı. 8 ana kategori ve 7.000’den fazla ürün çeşidiyle herkese ve her keseye uygun ürünler sunan Evidea, aynı zamanda evidea.com sayesinde de 81 ildeki varlığını güçlü bir şekilde sürdürüyor.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, banyo, ev ve yaşam, aydınlatma, tamamlayıcı mobilya, elektrikli ev aletleri kategorilerinden oluşan geniş ürün yelpazesindeki kaliteli ve trend ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilere sunan Evidea, önümüzdeki dönemde hem mağaza yatırımları hem de e-ticaret alanına yapacağı yatırımlarla büyümesini sürdürecek.

Evidea’nın 15 yıllık yolculuğunun başarılarla dolu geçtiğini vurgulayan Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş; “15 yıl önce çıktığımız bu yolculuk gerek müşterilerimize sunduğumuz hizmetler gerekse topluma katkı sağlayan fayda odaklı projelerle dolu dolu geçti. Bu süreçte, her zaman yenilikçi ve başarı odaklı yaklaşımımızla sektörde öncü bir konumda yer almayı başardık. Biz bir şirket olmanın ötesine geçerek adeta bir aileye dönüştük. Bu ailede tüm ekibimiz, başarıya olan ortak inancımız ve azmimizle birlikte büyük başarılara imza attık. Önümüzdeki dönemde de yeni mağaza açılışlarımız, yeni ürün kategorilerimiz ve bizi heyecanlandıran yepyeni projelerimizle büyümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ