Demokrat Zafer

YER YERİNDEN OYNADI!

Dün akşam İstanbul Jolly Joker Vadi’de konser veren Yıldız Tilbe romantik şarkılarıyla hüzünlendirirken eğlenceli parçalarıyla da seyircisini coşturdu. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde konuklar o kadar eğlendi ki adeta yer yerinden oynadı.

Profesyonel kariyerinin 30’uncu yılını kutlayan Yıldız Tilbe en üretken dönemini yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde çıkardığı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’ ile dijital platformların müzik listelerinde üst sıralarda yer almaya devam eden Yıldız Tilbe ‘Bülent Özdemir Şarkıları’ adlı albümün tek yeni şarkısı ‘Yalnızlık Eski Bir Ustadır’ ile albümün en çok dinlenen şarkısı oldu.

Listelerde zirvenin tadını çıkaran Yıldız Tilbe sahnelerde de aynı başarıyı göstermeye devam ediyor. Dün akşam İstanbul Jolly Joker Vadi’de konser veren Yıldız Tilbe geleneği bozmadı ve yine yok sattı. Tüm biletleri günler öncesinden tükenen konserde adeta yer yerinden oynadı. Yıldız Tilbe fanları her şarkıya tek bir ağızdan eşlik etti. Tilbe her zamanki çılgın danslarını yaparken alkışlarıyla tempo tuttu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ