Demokrat Zafer

Çolak: Benimle değişime var mısınız?

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, proje tanıtım toplantısı düzenledi. AK Parti Nilüfer BB Adayı Çolak, “İyi bir yönetim izleyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın, daha iyi bir Nilüfer’de yaşayalım” dedi.

AK Parti Nilüfer BB Adayı Çolak: Benimle değişime var mısınız?

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak‘ın proje tanıtım toplantısı Hotel Gold Majesty’de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve AK Parti Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı.

Proje tanıtım toplantısı başlarken MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç kürsüye çıktı. Karakoç, “Bizler dört buçuk yıl önce Nilüfer ilçesinde göreve geldik. Göreve gelir gelmez göreve gelir gelmez Nilüfer’i karış karış gezmek koşulu ile Nilüfer’in röntgenini çıkardık ve  Nilüfer’de birçoğu problemi tespit ettik. Her tespit ettiğimiz problemi Nilüfer’in içinde barındırdığı bütün problemi sizler aracılığıyla kamuoyuna duyurduk. O günden bugüne Nilüfer’de bir değişimin şart. Bugün Allah nasip ederse Celil Çolak başkanımızla birlikte inşallah bu değişimi gerçekleştireceğiz” dedi.

Ardından AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan söz aldı. Alpaslan, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak’ın hızına yetişemediklerini söyledi. Alpaslan, “Gerçekten biz onu çok zor tutuyoruz. Sahada genç yaşımıza rağmen onun peşinde koşarken bazen yoruluyoruz. Gerçekten kendisi seçime çok odaklanmış ve Nilüfer’i kazanmak için istekli ve hırslı. O yüzden ben sizler huzurunda Sayın Celil Çolak başkanıma tekrardan bir teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

“BİZ BUNA GERÇEK BELEDİYECİLİK VİZYONU DİYORUZ”

MHP ve AK Parti İl Başkanlarının konuşması sonrası AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak kürsüye çıktı. Çolak, Nilüfer’in potansiyelden aldığı güçle, doğasıyla, insanlarıyla, Bursa’nın ön, en özel ilçe olduğunu belirtti. Çolak, “İlçe başkanı hizmet etmek, meclis üyesi olarak hizmet etmek ve şimdi de sizin karşınıza belediye başkan adayı olarak gelmek beni son derece mutlu ediyor. Son 20 yılda dünyada, ülkemizde çok değişti. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Ancak üzülerek görüyorum ki Nilüfer bu değişime son 20 yılda maalesef hayat uyduramadı. Ülkemizin yakaladığı gelişme ilçemizde aynı oranda yansımadı. Bilim ve teknolojideki gelişmelerin gündelik yaşama her geçen gün daha da etki ettiği yepyeni bir dünya var artık. Bunu hepimiz biliyoruz. Hayatın  her alanda yerini almaya başlayan akıllı teknolojiler, yapay zeka kullanımlarının bir çığ gibi katlanarak büyümesi ve kent teknolojilerinin entegrasyonu, enerjinin üretimi ve depolanmasındaki akılalmaz değişimler geleceğin şehirlerine dair bize birtakım işaretler veriyor. Dolayısıyla şehirler dünyadaki hızlı değişime ayak uyduran, cesur, bilimin ve teknolojinin gereklerini yerine getiren ve insan arasındaki organik ilişkiyi de asla göz ardı etmeyen insan öncelikli hizmet odaklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyuyor. Biz buna gerçek belediyecilik vizyonu diyoruz” dedi.

“HİZMET VE SİYASETTEN TAVİZ EDİLMEYEN BİR NİLÜFER”

Gerçek belediyecilikle gündelik bir yana bırakarak bilimsel verilere dayalı ve şehrin tüm paydaşlarıyla bir bütün olarak ele alıp Nilüfer’in geleceğe taşınması gerektiğini söyleyen Çolak, “Hizmet ve eser siyasetinden taviz verilmeyen, teknolojik ve dijital yaklaşımlardan yararlanarak yenilikçi ve öncü uygulamaların hayata geçirildiği, yerel hizmetlerin toplumun tüm kesimlerine ayrım gözetmeden ulaştırıldığı bir Nilüfer. Akıllı teknolojiler ve güncel yaklaşımlarını harmanlayarak başta ulaşım, trafik ve toplu taşıma olmak üzere problemlerine uygun, sürdürülebilir projelerin hayata geçirildiği bir Nülifer. Hizmet ve karar süreçlerinde her  kamuoyunun talep ve görüşlerine başvurulan kamu kaynaklarının şehirde adil ve hakkaniyetli dağıtımının sağlandığı hemşehri hukukuna riayet edilen, hizmet kalitesinin her geçen gün yükseltilerek sürdürülebilirliğinin mümkün kılındığı bir Nilüfer. Ailelerin, kadınların, çocukların, gençlerin. Engellilerin, yaşlıların, gazilerin, şehit yakınları ve ihtiyaç sahiplerinin hizmetlerin merkezinde yer aldığı bir Nilüfer” diye açıkladı.

“KARDEŞLERİM DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?”

Belediye hizmetlerinin ulaşmasının kolaylaştırıldığı bir Nilüfer hedeflediklerini söyleyen Çolak, “Etkin Su Yönetimi için dönüşen veya yeni oluşturulan yaşam alanlarının yağmur suyu toplama noktaları gibi unsurlarla donatıldığı suya önem veren bir Nilüfer. Tehlike ve acil durum sırasında vatandaşlarımızın bir araya gelmesini sağlayan güven, yeni toplanma alanlarının muhtemel afet sahalarına yakınlık ve ulaşılabilirlik kriterleri bakımından en üst seviyede hazırlıklı olacak şekilde tasarlandığı bir Nilüfer. Şehrin ve toplumsal hafızanın devamlılığını sağlayacak şehir, medeniyet ilişkisini göz ardı etmeyen, mevcut şehir dokusu ile ilişkisini devam ettirebilen, kültürel ve yeşil alan gerçekten örnek olan bir Nilüfer. Gençler, kadınlar ve dezavantajlı gruplar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin üretime katılımını. modellerinin geliştirildiği bir nilüfer. Kamusal mekan tasarımında özel gereksinimli bireylerin, çocukların, yaşlıların kısacası şehrin. sakinlerinin konforlu, kesintisiz ulaşımını sağlayacak yaya hareketliliğini arttıracak, uygulamaların yaygınlaştırıldığı bir Nilüfer. Kadınların çalışma hayatına dahil kolaylaştırmak için kreşlerin bakım merkezlerinin ve mesleki eğitim imkanlarının da arttırıldığı bir Nilüfer. Kadınların yanı sıra engelliler ve yaşlılar gibi dezavantajlı grup. Üretken hale gelmesinin ve kendi istekleri doğrultusunda çalışma hayatına katılımlarının desteklendiği bir Nilüfer. Değerli Nilüferliler bu projenin hayata geçirilmesi için tabii ki sizlerin desteğine ihtiyacım var. Kardeşlerim değişime hazır mısınız?” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ