Demokrat Zafer

En yeni Warner Bros. filmlerinin adresi BluTV

İstanbul, Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, en yeni Warner Bros. filmlerinin Türkiye’de vizyondan sonraki ilk adresi oldu. Warner Bros.’un öne çıkan filmlerinden ve ödüllü serilerinden oluşan heyecan verici seçkisi yıl boyunca BluTV kütüphanesinde yerini alacak.   

“Shazam! Tanrıların Öfkesi”, 28 Şubat’tan itibaren, “Kötü Ruh: Uyanış” ve “Flash” da takip eden aylarda platforma eklenecek. Vizyondan sonra ilk kez gösterilecek diğer filmler ise daha sonra duyurulacak. Yıl içinde kütüphaneye eklenecek filmler arasında, 20 Şubat itibarıyla platformda olacak büyük hayran kitlesine sahip “Harry Potter” serisinin tüm filmlerinin yanı sıra, “Mumyalar”, “Godzilla: Canavarlar Kralı”, “Dunkirk”, “Kara Şövalye Yükseliyor”, “Şeytan”, “Pokemon Dedektif Pikachu”, “Lego”, “Space Jam” gibi birçok dünyaca ünlü film yer alıyor.

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “BluTV’nin sürekli genişleyen kütüphanesine Warner Bros. filmlerini eklemekten heyecan duyuyoruz. Platformumuz hem orijinal hem de lisanslı çok çeşitli ‘takip etmeye değer hikayeler’ sunuyor. Biz de izleyicilerimize sevilen seriler ve filmlere ek olarak, merakla beklenen ve vizyondan sonra ilk kez gösterilecek filmleri sunmak için sabırsızlanıyoruz. Warner Bros. filmlerini, ülkemizde vizyona girdikten sonra ilk olarak BluTV’de sunabilmek, Warner Bros. Discovery’nin bir parçası olmanın büyük bir avantajı. Bu durum, en iyi yerel hikayeleri dünyanın en iyi küresel içeriğiyle harmanlayarak pazardaki konumumuzu güçlendirmemizi sağlıyor”.

Warner Bros. Discovery Hakkında:
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) televizyon, film ve online video platformları aracılığıyla dünyanın en eşsiz ve kapsamlı içerik ve marka portföyünü yaratan ve dağıtan lider medya ve eğlence şirketidir.

220’den fazla ülkede 50 farklı dilde faaliyet gösteren Warner Bros. Discovery, ikonik markaları ve ürünleriyle dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ilham verir, bilgilendirir ve eğlendirir.

Önde gelen markaları arasında, Discovery Channel, discovery+, BluTV, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV ve diğerleri bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için: www.wbd.com

BluTV Hakkında
Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu (SVOD) BluTV, ilk olarak 2016’da Türkiye’de ve ardından 2018’de Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da hizmete girmiş ve tüm dünyada Türkçe ve Arapça konuşan izleyicilere sunulmuştur. BluTV, orijinal içerikleri, Türk dizileri ve filmleri, Hollywood ve uluslararası dizi ve filmleri içeren geniş bir içerik yelpazesi sunar. BluTV, üyelerine 10.000 saatten fazla premium içerik ve canlı TV izleme seçeneği sunmaktadır. BluTV global olarak en geniş Türk içerik portföyünü tek çatı altında toplamaktadır. BluTV, dünya çapında milyonlarca insana ulaşan 60’tan fazla orijinal içerik üretmiştir.

http://blutv.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ