Demokrat Zafer

İREM DERİCİ, İZMİR’İ AŞKA GETİRDİ: “AŞK CİLDİNİZE BİLE İYİ GELİR!”

Son şarkısı ‘Delil’in liste başarısını kutlayan İrem Derici Sevgililer Günü’nde İzmir Hayal Kahvesi’nde konser verdi. Derici hem sahnesini hem seyircisini şarkılarıyla aşka boğdu…

Aralıksız devam eden sahne çalışmaları ve yayınladığı yepyeni şarkılarla Türk popunun en çok çalışan kadın müzisyeni olan İrem Derici son teklisi ‘Delil’ ile dijital platformlarda zirvedeki isimlerin başında geliyor. Derici listelerdeki başarısının keyfini sürerken konserlerde de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

İrem Derici Sevgililer Günü’nde İzmir’deydi. Hayal Kahvesi’nde sahneye çıkan Derici “Bu gece tüm şarkılarımı sevgililer için söylüyorum. Aşk harika bir şey. İnsanı mutlu eder, güzelleştirir, geliştirir, hatta cildinize bile iyi gelir!” diyerek gülümseten sözleriyle seyirciden büyük alkış alan İrem Derici İzmirli aşıkları romantizmin doruklarına çıkardı.

Kırmızı elbisesi ile adeta sahneyi ateşe veren İrem Derici sadece şarkılarıyla değil güzelliğiyle de seyircisini büyülerken çok istek alan yeni şarkısı ‘Delil’i de seslendirdi. İzmirlilerin henüz yeni çıkan bu şarkının sözlerini ezbere bilmesi ve eşlik etmeleri İrem Derici’yi çok duygulandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ