Demokrat Zafer

Bizim için Kütahya neyse Kahramanmaraş da odur

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, kadim dostu hayvansever Necdet Demirat ile Tavşanlı ziyaretinde buluştu. Başkan Adayı Saraçoğlu; “Hayvanlara art niyetli insanlar tarafından yapılan eziyeti kabul etmemiz mümkün değil. Barınaklarımızın kapasitesini artırarak modernazasyonunu sağlayacağız.” dedi.

Necdet Demirat; birçok STK’da görevlerde bulunduğunu belirterek; “Sayın Kamil Saraçoğlu’na seçimlerde başarılar diliyorum. Hayvanlara olan duygusal yaklaşımından dolayı da teşekkür ederim.” dedi.

Saraçoğlu; “Çalışmaya hızlı başladık. Öncelikle proje ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Kütahya’ya projelerimizi Şubat’ın 22-23’ü gibi ilan edeceğiz. Bir proje tanıtım lansmanı gerçekleştireceğiz ve bu nokta itibariyle de artık yolumuza devam edeceğiz. Tabii ki seçim süresi boyunca diğer aday arkadaşlarımız da var. Onlar da kendi çalışmalarını yürütüyolar. Bu seçimin huzur içinde geçmesi noktasında AK Parti olarak bizim üzerimize düşen ne varsa onu yapmaya gayret göstereceğiz. Hiç kimseyle münakaşa etmeden, hiç kimseyle karşılıklı laflar söylemeden kendi projelerimizi, kendi çalışmalarımızı ortaya koymaya gayret göstereceğiz. Bunlarla ilgili projelerinde, özellikle ayağı yere basan, bütçeye uygun, Kütahya’ya uygulanabilir, Kütahyalı hemşerilerimizin faydalanabileceği insan odaklı projeleri hayata koymayı düşünüyoruz.” dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ