Demokrat Zafer

PowerApp’e Üye Olan %100 Elektrikli FIAT 500e Kazanma Şansı Yakalıyor

Kurulduğu günden bu yana ses getiren işleriyle Türkiye’de radyo yayıncılığında liderliğini koruyan The Power Group, mobil uygulaması PowerApp’le FIAT 500e kazandırıyor.

Bünyesinde bulunan radyoları, televizyon kanalları, dünya müzikleriyle uzakları yakınlaştıran sayısız dijital radyosu, podcast’leri ve farklı tarzlarda özel kürasyonlarla hazırlanan DJ setleriyle müziği gerçek anlamda sahiplenen The Power Group, çekilişle bir dinleyicisine %100 elektrik %500 tarz İtalyan ikonu FIAT 500e’nin Cabrio gövde tipindeki, La Prima versiyonunu hediye ederek 2024’e hızlı giriş yapıyor.

PowerApp’ten FIAT 500e kazanma şansını yakalamak için yapılması gerekenler ise çok kolay! Tüm bireysel kullanıcılar, 5 Şubat – 27 Mart 2024 tarihleri arasında PowerApp mobil uygulamasını ücretsiz indirerek veya www.powerapp.com.tr web sitesinden ücretsiz üyelik oluşturarak kampanyaya katılım ve çekiliş hakkı kazanabilecek.

PowerApp dinlerken hayallerindeki elektrikli otomobil FIAT 500e Cabrio La Prima’yı kazanacak olan talihli dinleyici, 29 Mart akşamı Power FM’de Geveze’nin programında Noter ve MPİ huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ