Demokrat Zafer

YENİ BİR DS MODELİ İÇİN ŞUBAT FIRSATLARI!

DS AUTOMOBILES’DEN ŞUBAT AYINA ÖZEL TAKAS DESTEĞİ VE SIFIR FAİZLİ KREDİ OLANAKLARI!

YENİ BİR DS MODELİ İÇİN ŞUBAT FIRSATLARI!

Seyahat sanatının temsilcisi DS Automobiles, şubat ayına özel, ayrıcalıklı finansman modelleri ve takas desteği avantajları sunuyor. Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan rakipsiz ve karizmatik tasarımlı premium hatchback DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, takas desteği ya da sadece tüzel müşterilere özel 180 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla, seyahat sanatını yaşamak isteyenleri DS STORE’lara bekliyor. Özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip DS 7’nin dizel versiyonları takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi avantajıyla ve şarj edilebilir hibrit DS 7 E-TENSE versiyonları ise takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi avantajıyla premium SUV sınıfında muhteşem konforu arayanları hedefliyor. DS Automobiles’in büyük sedan modeli şarj edilebilir hibrit DS 9 E-TENSE, seçkin görünüme ve yenilikçi teknolojilere tek bir otomobilde sahip olmak isteyenler için  takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile dikkat çekiyor.

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere şubat ayına özel cazip satın alma teklifleri sunuyor. DS Automobiles’in şubat ayı teklifleri kapsamında; benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan, eşsiz ve karizmatik tasarımıyla farkını belli eden, sınırlı sayıda üretime sahip özel koleksiyon DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonunun benzinli ve dizel seçeneklerinde takas desteği ya da sadece tüzel müşterilere özel 180 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla, sınıfında yepyeni bir tasarım anlayışına sahip bir otomobile sahip olmak isteyenleri bekliyor. Özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip premium SUV modelleri olan DS 7’nin dizel versiyonları takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi avantajıyla ve şarj edilebilir hibrit DS 7 E-TENSE versiyonları da takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor. Seçkin tasarıma yenilikçi teknolojiler eşliğinde sahip olmak isteyenlere hitap eden şarj edilebilir hibrit zarif sedan modeli DS 9 E-TENSE’de de takas desteği veya sadece tüzel müşterilere özel 300 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sağlanıyor.

DS AUTOMOBILES hakkında

Avant-garde ruhuyla hareket eden, olağanüstü bir mirasla desteklenen ve 2014 yılında kurulan DS Automobiles, Fransız seyahat sanatını somutlaştırmayı hedefliyor. Olağanüstü ürünler, göze çarpan Fransız lüks bilgi birikimi ve bir dizi kişiye özel hizmetle birleşen DS Automobiles, her yolculuktan önce, yolculuk sırasında ve sonrasında benzersiz bir deneyim sunuyor. Öne çıkmak isteyen, dünyayı dolaşmak ve her anın tadını çıkarmak isteyen müşteriler için tasarlanan DS modelleri, zarafet ve teknolojiyi bir araya getiriyor. DS 3, DS 4, DS 7 ve DS 9 ile DS Automobiles geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2015’te Formula E’ye girişinden bu yana, 2019 ve 2020’de çifte Takım ve Sürücü Şampiyonluğu da dahil olmak üzere çok sayıda rekoru bulunan DS Automobiles, halihazırda her bir modelinin elektriklenmiş bir versiyonunu sunarak elektriklenmenin en ileri noktasında yer alıyor. E-TENSE etiketi altında DS Automobiles, hem %100 elektrikli hem de 360 beygir gücüne kadar 4×4 teknolojisiyle şarj edilebilir hibrit sunuyor. 2024’ten itibaren DS Automobiles tarafından piyasaya sürülen her yeni model %100 elektrikli olacak. DS Automobiles, müşterileri için benzersiz marka deneyimine yönelik özel hizmet programı olan “ONLY YOU, DS Deneyimi” programını da hazırladı. 41 ülkede faaliyet gösteren DS Automobiles markası, dünya genelinde 450 DS STORE’dan oluşan ve sürekli gelişen özel bir dağıtım ağı oluşturdu.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ