Demokrat Zafer

SKAL BURSA’DA MISIRLIOĞLU DÖNEMİ

BURSA SKAL KULÜBÜ YENİ DÖNEM BAŞKANI MELTEM IŞIK MISIRLIOĞLU OLDU

  • GÜLEÇ BAŞKANLIK GÖREVİNİ MISIRLIOĞLU’NA DEVRETTİ
  • SKAL BURSA’DA MISIRLIOĞLU DÖNEMİ

BURSA – Turizm Profesyonelleri Derneği (SKAL) Ocak ayında yapılan Olağan Genel Kurul‘da Gülçin Güleç görevi Meltem Işık Mısırlıoğlu’na devretti.

SKAL Bursa’nın seçimli olağan genel kurul toplantısı, üyelerin çoğunluğu ile Mudanya Montania Hotel’de Akın Esgin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Hasan Eker, Ersin Yazıcı ve Birgül Ay’dan oluşan divan teşekkülünün ardından olağan genel kurul, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sürdü.

Faaliyet raporu ve mali tabloların sunumunun ardından gelecek dönem bütçesinin görüşülüp oylandığı genel kurul, tek adayla gidilen seçimler ile son buldu.

Seçime tek adayla gidildi

USDF Skal Federasyonu Başkanı Orhon Atameriç, USDF 1.Başkan Yardımcısı Emre Gezgin, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen, Eskişehir Skal Kulübü Başkanı Ufuk Özkaratay, Eskişehir Skal Kulübü Genel Sekreter Hakkı Gök ve Konya Skal Kulübü Başkanı Recep İşleyici’nin de katıldığı genel kurula, Meltem Işık Mısırlıoğlu’nun başkan adayı olduğu tek liste ile gidildi.

Yapılan açık oylamada Meltem Işık Mısırlıoğlu oy birliği ile SKAL Bursa’nın yeni başkanı oldu.

Gene kurulun sonunda teşekkür konuşması için kürsüye gelen Mısırlıoğlu “Bu bir görev değişimi. Gülçin başkanım 2 yıllık dönemde çok güzel etkinliklere imza attı. Önümüzdeki dönemde de bunlar devam edeceğiz, bu konuda desteklerinize ihtiyacımız olacaktır. Diğer SKAL kulüpleriyle daha yakın ilişki kurmayı arzu ediyoruz. Ayrıca üye sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımız da olacak. Bu aileyi, herkesin, her işletmenin temsil edilebileceği bir noktaya taşımaya gayret edeceğiz” dedi.

Genel kurulun sonunda Skal Federasyon Başkanımız Orhon Atameriç ve Skal Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen başkanlık regalyesini Meltem Işık Mısırlıoğlu’na takarken görevinde başarılar diledi.

Rüştü Dilmen Onursal Başkanlığa seçilirken Meltem Işık Mısırlıoğlu’nun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

  • Meltem Işık Mısırlıoğlu ( Central Hotel Bursa ) – Başkan
  • İsmail Kuru ( Kervansaray Termal Hotel Bursa ) – Başkan Yardımcısı
  • Ercan Tavşan ( Mövenpick Hotel Bursa ) – Genel Sekreter
  • Denizhan Sezgin ( BURO ) – Sayman
  • Burak Beceren ( Uludağ Beceren Otel ) – Üye

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ