Demokrat Zafer

‘Lohusa’ rüzgarı

19 Ocak’ta vizyona giren, başrolünü ünlü oyuncu Gupse Özay ve Bursalı ünlü oyuncu Onur Gürçay’ın paylaştığı Lohusa filmi oyuncuları Bursa’da seyircilerle buluştu.

Bursa’da ‘Lohusa’ rüzgarı

Bursa’nın yeni yaşam ve cazibe merkezi Downtown’da gerçekleşen ve oyuncularında katılım gösterdiği filme sinemaseverler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Film öncesinde de izleyicilerle buluşan oyuncu kadrosunda Filmin kadrosunda yer alan Bursalı isimlere ise özel ilgi vardı.
whatsapp image 2024 01 21 at 214034 1

DOĞDUĞUM MAHALLEDEYİM 

Gösterim öncesi oyuncular tarafından kesilen pasta sonrası konuşan filmin başrol oyuncusu Onur Gürçay;” Doğduğum mahalledeyim diyebilirim. Bursa’nın Hürriyet Mahallesi’nde hayata gözlerimi açtım. Mahalleme böyle gelmek benim için çok güzel” şeklinde konuştu. Kadronun diğer bir Bursalısı olan Alper Baytekin ise izleyicilere sorduğu, ‘Hangimiz daha çok tanınıyoruz ?’ sorusuyla seyircilere komik anlar yaşattı.

whatsapp image 2024 01 21 at 214034

OYUNCULARA ÇİÇEK VERİLDİ 

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Tunaboylular ve Deliormanlılar Derneği üyeleri tarafından Gupse Özay’a çiçek, Onur Gürçay’a ise plaket sunuldu.

whatsapp image 2024 01 21 at 214035

PANKARTLAR SİNEMAYA DAMGA VURDU 

Lohusa filminin gösterildiği sinema salonunda açılan pankartlar ise geceye damga vurdu. Söz konusu pankartlar; ‘Lohusacılar’, ‘ Bizlik bir şey yokçular’ şeklinde oluştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ