Demokrat Zafer

Hiko Hikmetov’dan Dört Şarkılık Seriye Duygusal Final: Zaten, 19 Ocak’ta Tüm Dijital Platformlarda!

2019 yılı itibariyle solo çalışmalarına ağırlık veren ve ilk teklisi “Yollar”ı 2020 yılının Aralık ayında Hiko Hikmetov mahlasıyla müzikseverlerin beğenisine sunan Hikmet Altınyıldız’ın yeni şarkısı Zaten, 19 Ocak Cuma günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor. 

Müzisyenin 19 Ocak Cuma günü dinleyici ile buluşacak olan yeni teklisi “Zaten”, “Yollar” ile başlayıp, “Kalbin Odaları” ve “Küller” ile devam eden bir hikâyenin finali niteliğinde. Bu dört şarkılık seri, baştan sona hüsranla sonlanan bir aşk hikâyesini anlatırken, her bir şarkı ilişkinin farklı evrelerini ele alıyor. Müzisyen, serinin son şarkısı Zaten ile, ilişkinin sonrasında yaşanan duyguları, kabullenmeyi ve içsel dönüşümü yansıtıyor.

Synth ve gitarın duygu yüklü melodileri, müzisyenin duygusal sözlerine eşlik ediyor. Hiko Hikmetov’un sözü ve müziği kendisine ait şarkısı Zaten’in düzenlemesi, Vincent Baykal Ada’ya ait. Kayıtları evde tamamlanan şarkının miks ve masteringini ise Haktan İlhan üstlendi. Elektrik ve bas gitarlarda Vincent Baykal Ada’nın eşlik ettiği Zaten’de davullarda Son Feci Bisiklet grubundan tanıdığımız Can Sürmen’in imzası var. Şarkının kapak tasarımı ise illüstratör Aslıhan Coşkun’a ait. Müzisyen, dört şarkılık serinin final şarkısı olan Zaten’in hikayesini, “Bile bile lades dediğim ve artık sona eren bir ilişkinin bitişini kabullenişimi anlattığım şarkı” olarak özetliyor.

Zaten, 19 Ocak’ta tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

Spotify: https://spoti.fi/3O9Aw2h

YouTube: https://bit.ly/3SnA6rr

Apple Music: https://apple.co/3vHRE8Q

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ