Demokrat Zafer

EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ MINYCENTER’DA

Çocukların yarıyıl tatili coşkusunu ikiye katlayın!  

Annelerin en güvenilir yol arkadaşı Minycenter, yarıyıl tatili ve karne hediyesi için kaliteli, fonksiyonel ve şık tasarımlı birçok ürününe uyguladığı indirimler ile dikkat çekiyor.

Minycenter bu yarıyıl tatilinde çocukların tatil coşkusunu ikiye katlıyor. Geniş ürün yelpazesiyle tekstil ürünlerinden, oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesine uyguladığı indirimler sayesinde Minycenter hem ebeveynler için hem de çocuklar için alışverişi keyifli hale getiriyor.

Çocukların severek kullandığı Minycenter, Carter’s, Oshkosh, Skip-Hop, Boboli, Rosalitas Senoriatas,Sterntaler  gibi çocukları anlayan ve ihtiyaçlarını en doğru ürünlerle sunan Minycenter, dünyaca ünlü markaların sezon sonu tekstil ürünlerinde %50’ye varan indirimine ek olarak, 28 Ocak tarihine kadar tüm oyuncaklara %10 indirim uygulayarak karne hediyesi için mükemmel seçenekler sunuyor.

Minycenter zengin ürün çeşitliliği, uzman alışveriş danışmanları, 7/24 online alışveriş imkanlarıyla en güvenilir yol arkadaşı olarak her zaman ebeveynlerin her zaman yanında yer alıyor.

Gami Giyim Hakkında:

İpek Özilhan Özkan önderliğinde Carter’s markası ile yola çıkan Gami Giyim, 2019 yılında hayata geçirdiği yeni stratejisiyle bebek, çocuk ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve güvenilir yerli ve yabancı birçok markayı Minycenter çatısı altında sunmaya başladı. Bunun yanı sıra 2021 yılında  ‘Minycenter’ markasıyla kendi koleksiyonlarını ve tasarımlarını sunmaya başladı.  Gami Giyim’in Minycenter ve Carter’s  olarak; toplamda 18 mağazası bulunuyor. Aynı zamanda Türkiye’deki tüm değerli müşterilerine  minycenter.com.tr ve cartersoshkosh.com.tr ile 7/24 kesintisiz ve güvenli online alışveriş imkanı sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ