Demokrat Zafer

Türk Siber Mühendisleriyle Türkiye’yi Dünya Çapında Temsil Eden İnfrasis, Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi!

İnfrasis Bir Kez Daha Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi Arasında!

Türk Siber Mühendisleriyle Türkiye’yi Dünya Çapında Temsil Eden İnfrasis, Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi!

İnfrasis Siber Mühendislik, Bu Yıl Yine Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri Arasında Yer Aldı!

İnfrasis Türkiye’nin Dijital Ekosisteminin Gelişmesinde Öncü Rol Üstleniyor!

İnfrasis Siber Mühendislik, bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, etkin kullanımı ve iyileştirilip düzenlenmesi konularında üst seviye çözümler üreterek hem yurt içinde hem yurt dışında hayata geçirdiği önemli çalışmalarını elde ettiği başarılarla taçlandırıyor. İnfrasis Siber Mühendislik, bu yıl 18’incisi düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’na katılarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasındaki yerini aldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İnfrasis Siber Mühendislik Genel Müdürü Can Sobutay, “Bu programa üçüncü kez katılmaya hak kazanarak, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü bir rol üstlendiğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.

İnfrasis Siber Mühendislik, bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi alanlarında yürüttüğü çalışmalar kapsamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayan çalışmaları çerçevesince örnek bir başarıya daha imza atan İnfrasis, bir kez daha Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasındaki yerini aldı. Çalışmaları hakkında bilgiler veren İnfrasis Siber Mühendislik Genel Müdürü Can Sobutay, faaliyetlerine başladıkları 2012 yılından bu yana ağ ve bilgi güvenliği, iş sürekliliği, sanallaştırma, ağ altyapısı, bütünleşik altyapı sistemleri, felaket kurtarma merkezleri uygulamaları ve tasarımları alanında çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Hizmet verdiği alanlarda dünya lideri üreticiler ile yaptıkları stratejik iş birlikleri kapsamında bilgi

kaynaklarının güvenliği, verimliliği, sürekliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi için mühendislik odaklı üst seviye hizmetler ve çözümler ürettiklerini aktaran Can Sobutay, “Amacımız dünyanın önde gelen teknoloji firmaları arasında yer almak. Müşterilerimiz için yüksek kalitede, sürdürülebilir, güvenilir hizmetler ve doğru çözümler üreterek; onların beklentilerini en üst seviyede karşılamaya, insan kaynaklarına, etik ilkelere, ahlaki değerlere, sürekli gelişime verdiğimiz önemden yola çıkarak hayata geçirdiğimiz hizmetler ve mühendislik çözümlerimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Programa; dijital ekosisteme katkı sağlayan şirketler katılabiliyor

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’na katılmaya hak kazanmalarının kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden Sobutay, şunları söyledi: “Bu programa üçüncü kez katılmaya hak kazanarak, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlendiğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk. Ülkemizin kendi alanında teknik sertifikasyon açısından en kuvvetli firması olarak yurt içinde ve yurt dışında güvenilir bir danışman olmaya, Türk mühendisler olarak yurt dışında Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye devam ediyoruz. Ekip olarak ilk günden bu yana hayalini kurduğumuz; iyi yetişmiş, mutlu insan kaynakları, sektörel standartları zorlayan bilgi birikimi ve eşsiz saha tecrübesini bir araya getiren bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimize ulaşmak için çalıştığımız 12 yılın ardından geldiğimiz nokta, bizi hem çok heyecanlandırıyor hem de gururlandırıyor” dedi.

İnfrasis Siber Mühendislik Hakkında

Faaliyetlerine 2012 yılı başında başlayan İnfrasis Siber Mühendislik; ağ ve bilgi güvenliği, iş sürekliliği, sanallaştırma, ağ altyapısı ve bütünleşik veri sistemleri, felaket kurtarma merkezleri uygulamaları ve tasarımları alanlarında yüksek teknik yeterliliklere sahip kadroları ile hizmet veriyor.

Bilgi kaynaklarının güvenliği, verimliliği, sürekliliği, etkin kullanımı, iyileştirilmesi ve düzenlenmesi için üst seviye hizmetler ve çözümler üreten bir mühendislik şirketi olan İnfrasis Siber Mühendislik, öncü çözüm ve yaklaşımları ile dünyanın önde gelen teknoloji firmaları arasında yer almayı hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ