Demokrat Zafer

Hamburg’da Yeni Mekan Açıyor 2024’e iddialı giriş Bi Nevi İstanbul’da yıldızlar geçidi

İstanbul’un gözde eğlence mekanı Bi Nevi İstanbul, yeni yıla iddialı bir giriş yapıyor. İş dünyasının önde gelen isimlerinden Osman Erdem’in sahibi olduğu Bi Nevi İstanbul’da kış sezonu boyunca Cengiz Kurtoğlu, Yeşim Salkım, Rubato, Mehmet Erdem,  Bendeniz, Devran İskender, Bülent Özdemir, Umut Açıkgöz ve sürpriz sanatçılar sahne alacak.
Almanya ve İstanbul arasında mekik dokuyan iş insanı Osman Erdem, dünya genelinde hızla büyüyen yiyecek, içecek ve eğlence sektöründe haftanın her günü Bi Nevi İstanbul’da muazzam sahne şovlarının yer aldığı mekanında ünlü sanatçılar ağırlayarak unutulmaz gecelere ev sahipliği yapıyor. Önümüzdeki aylarda Bi Nevi Hamburg şubesini açacak olan Erdem, Türkiye ve Almanya’da yiyecek, içecek ve eğlence sektörünün önemli bir parçası olarak varlığını sürdürüyor.
 Bi Nevi İstanbul’un Lezzet Destanı
İşletmenin başındaki isimler Yakup Kurşun, Özer Dilekmen, Engin Balcı ve Tuğba Bayrak, Bi Nevi İstanbul’da özel dünya mutfağının benzersiz lezzetlerini sunuyor.
Yenilik ve Heyecan: Osman Erdem’den Sektöre Yeni Soluk
Başarılı iş insanı Erdem, uzun bir bekleyişin ardından yeni projelerle yiyecek, içecek ve eğlence sektörüne taze bir soluk getirmeyi hedefliyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ