Demokrat Zafer

İsotlar Grup’ta 1 Yıl Nasıl Geçti?

İsotlar Grup olarak 2023 yılına, müşterilerimize, iş ortaklarımıza, değerli çalışma arkadaşlarımıza ve tüm paydaşlarımıza “Hayatınızın yanında İSOTLAR iyi gider” diyerek bağlarımızı daha da güçlü hale getireceğimiz yol haritası ile başladık.

Senenin başında ülkemizde yaşanan deprem felaketi hepimizi derinden etkilemiş olsa da grup olarak depremden etkilenen bölgelere yardım konusunda önemli bir sorumluluk üstlendik. Profesyonel ekiplerimizle tüm paydaşlarımızın yanında olmaya, çözüm üretmeye büyük özen gösterdik.

2023 yılı boyunca stratejik hedeflerimize sadık kalarak otomobil, motosiklet ve traktör sektörlerine yatırımlarımızı sürdürdük ve oyun değiştiren bir rol üstlendik. Tüm birimlerimizin güçlü desteği ve etkili iletişimiyle 2023 boyunca her yeniliğe en hızlı şekilde uyum sağladık.

Ülkemizde 2000’li yıllarda başlayan motosiklet trendinin 2023’te zirveye ulaştığı bir dönemde, müşterilerimize yenilikçi ve güvenilir ürünler sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürdük.

Distribütörlüğünü yaptığımız 8 motosiklet markası ile müşteri memnuniyetini esas alarak sektördeki bilinirliğimizi ve etkimizi her geçen gün daha da artırıyoruz.

2023 yılına girdikten sonra ilk olarak; sürekli değer üretme odaklı hizmet anlayışımızı yaygınlaştırma stratejimiz doğrultusunda, İsotlar Grup bünyesinde bulunan Mobilup markamızın yeni şubelerini açtık. Mobilup Kağıthane, Mobilup Bursa ve Mobilup İzmir şubelerimiz ile hem motosiklet satışı, hem araç kiralama hem de 2.el araç satışında müşterilerimiz için değer üretmeye devam ettik. Yılın 2. yarısında Mobilup markamızda orta vadeli stratejimiz olan ‘Akıllı Hareket’ devrimini uygulamaya başladık ve bu sayede mobilite konseptimizi daha da ileriye taşıdık.

Yine yılın ilk yarısında, bir İtalyan traktör markası olan ve dünyada tek “Actio” teknolojisiyle donatılmış Antonio Carraro bağ bahçe traktörlerini, İsotlar Grup güvencesiyle tüm Türkiye’de müşterilerimizin hizmetine sunduk.

İsotlar Tarım olarak her yıl Türkiye’deki tarım arazilerimizden topladığımız narenciye ürünlerimizi yüksek kalite standartlarında ihracat pazarına sunmaktayız. Bu anlayışla, 2023 yılının ilk yarısında Tarsus’ta yeni tarım üretim yatırımlarımızı devreye aldık.

2023 yılının ortasında “Yine, Yeni, Yeniden” diyerek kararlılıkla yatırımlarımıza devam edeceğimizi duyurduk ve bu doğrultuda Aykan Gebze tesisimizi faaliyete geçirdik. İlk etapta VW satış ve servis olarak başladığımız yeni lokasyonumuzda yılın sonu itibariyle Skoda satış ve servis faaliyetlerimizi ve DOD 2.el araç satış operasyonumuzu da ekleyerek yatırımlarımızı arttırdık.

Yine 2023 yılının ikinci yarısında, yenilenmiş Aykan Kayseri Seat-Cupra Showroomumuzu faaliyete geçirdik ve yeni markamız Cupra’ya hoş geldin dedik.

Yıllar boyunca İsotlar Grup olarak öne çıkan değerlerimize sadık kalarak, yatırımlarımızı artırıp müşteri ihtiyaç ve memnuniyetini ön planda tutarak başarılı bir yılı geride bıraktık ve 2024’e daha büyük hedeflerle hazırız.

İsotlar Grup olarak öne çıktığımız değerlerimiz:

 

  • Büyük bir takımız
  • Müşterilerimiz için buradayız
  • Dayanıklıyız
  • Çevik ve esneğiz
  • Girişimciyiz

 

Bu değerler doğrultusunda ilerleyerek büyümeyi ve başarıyı hedeflemeye devam ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ