Demokrat Zafer

Şimdi sıra sizde!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul’da gerçekleştirilen “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” mitinginin ardından iktidara seslenerek “Şimdi sıra sizde, haydi bir an evvel Kürecik Radar Üssü’nü, İncirlik Üssü’nü kapatın ve İsrail’le tüm ticari ilişkilerimizi askıya alarak her türlü ürün sevkiyatını durdurun” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul’da gerçekleştirilen “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” mitinginin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iktidara seslenerek “Şimdi sıra sende” dedi.

Erbakan iktidara seslenerek;”Şimdi sıra sizde, haydi bir an evvel Kürecik Radar Üssü’nü, İncirlik Üssü’nü kapatın ve İsrail’le tüm ticari ilişkilerimizi askıya alarak her türlü ürün sevkiyatını durdurun” dedi.

Erbakan yaptığı açıklamada;”İstanbul’da 308 STK’nın desteği ile bugün gerçekleşirilen, onbinlerce insanımızın katıldığı, Sayın Bilal Erdoğan’ın da konuşmacı olduğu “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” yürüyüşü açıkça göstermektedir ki, milletimiz Gazze konusunda yetki sahiplerinin somut adımlar atmasını bekliyor.

Hükümetin bu çağrıya kulak verip, gerekenleri yapması beklenmektedir. STK’lar ve vatandaşlarımız üzerine düşeni yaptı. Şimdi sıra sizde, haydi bir an evvel Kürecik Radar Üssü’nü, İncirlik Üssü’nü kapatın ve İsrail’le tüm ticari ilişkilerimizi askıya alarak her türlü ürün sevkiyatını durdurun” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ