Demokrat Zafer

DSP BURSA ÖRGÜTÜ’NDEN “BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ” AYRINTISI!

Demokratik Sol Parti (DSP), 14 Kasım 1985 tarihinde Bülent Ecevit liderliğinde kurulan ve Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi partidir. Bu parti belirli dönemlerde ülkenin en gözde partisi konumdaydı.

DSP’nin Bursa’da 12 ilçe kongresini gerçekleştirdiğini, kongrelerini henüz yapmayan atama ile görevlerini devam ettiren 3 ilçe ise il kongresinden sonra kongrelerini yapacağını, ilçe örgütlenmesi henüz gerçekleşmeyen 2 ilçede de ilçe örgütlerin kurulması için görev verildiği bilgisini paylaşıldı.

DSP Bursa İl Örgütü olarak, son bir ayda farklı ilçelerden gelen başvuruları kabul ederek belediye meclis üyesi aday adaylarını açıkladık diyen İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, ‘Belediye meclis üyesi aday adayı ve belediye başkan aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızı başvurular geldikçe açıklamaya devam edeceğiz” dedi.

Akıncı, konuşmasında DSP’nin bundan sonra izleyeceği yolu da şöyle aktardı:

“Bizler siyasi yaşamı boyunca bedel ödemiş onurlu devlet adamı Bülent Ecevit’in yolunda ve yine siyasi yasaklarla bedel ödemiş, dik duruş çizgisinden asla taviz vermemiş Genel Başkanımız Önder Aksakal’ın yanında yolumuza devam edenleriz. Yüreklerimiz bir güvercin kadar yumuşak olsa da ilkelerimiz uğruna yumruklarımızın balyoz kadar sert olabileceğini, her türlü ihanet karşısında el ele kol kola kardeşçe durabileceğimizi herkese gösterenleriz.”

Salondaki konuşmalarda dikkat çeken detay, kürsüye çıkan tüm adayların en başta çok heyecanlı olduklarını gördük. Hepsi de DSP Bursa İl Örgütü çatısı altında seçimlere bugünden hazırız mesajını verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ