Demokrat Zafer

Burak Şenöz, Müzik Dünyasında Yepyeni Bir Hikayeye “Memnun Oldum” Diyor!

Türk pop müziğinin başarılı ismi Burak Şenöz, müzik kariyerine kattığı değerli eserlere bir yenisini ekliyor. 2012 yılında müzik dünyasına adım atan ve Puzzle (2012), Benim Oldun (2015), Aşkımdan Habersizim (2017), Deprem (2020), Tılsım (2023) gibi unutulmaz single çalışmalarıyla dinleyicilerine ilham veren sanatçı, şimdi de “Memnun Oldum” adlı yeni single ile müzikseverlerle buluşuyor.

Burak Şenöz Kimdir?

Bursa’nın müzikle buluşan sokaklarından doğan Burak Şenöz, müziğe olan tutkusunu 2012 yılında ilk single’ı “Puzzle” ile hayranlarıyla paylaşarak başladı. Ardından “Benim Oldun,” “Aşkımdan Habersizim,” “Deprem,” ve en son olarak 2023 yılında çıkardığı “Tılsım” ile dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise, “Memnun Oldum” adlı yeni single ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Küçük yaşlarda ailesinin teşvikiyle müzik yolculuğuna başlayan Burak Şenöz, Bursa İhsan Çizakca Koleji’nde ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Lise eğitimine Bursa Tunç siper Koleji’nde devam eden sanatçı, burada aldığı 3.lük ile müzik yarışmasını kazandı ve yetenekleriyle dikkat çekti.

Üniversite eğitimi için Kıbrıs’a giden Burak Şenöz, Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu oldu. 20 yıllık profesyonel müzik hayatında birçok başarı elde eden sanatçı, şu anda yurt genelinde çeşitli mekanlarda aktif olarak sahne almaya devam ediyor. Müzik yolculuğuna The Indians Music ™ markası altında ve kendi stüdyosunda devam eden Burak Şenöz, aynı zamanda kendi orkestrasıyla birlikte dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Burak Şenöz’ün “Memnun Oldum” adlı yeni single’ı, sanatçının duygusal derinliğini ve müziğe olan tutkusunu dinleyicilere bir kez daha hissettirecek nitelikte. Şarkının çıkışı, müzikseverlerin heyecanla beklediği bir anı işaret ediyor. “Memnun Oldum” adlı yeni single şimdi tüm dijital platformlarda dinlenebilir!

Medya İletişim:

Artist: @buraksenozz

Producer @theindiansmusic

Menajer @canermbtz

Digital @eglencefabrikasitr

Booking : info@buraksenoz.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ