Demokrat Zafer

GÖKHAN TÜRKMEN’in yeni ruh hali organik | Yeni tekli ‘AYIP ETTİN’ tüm dijital platformlarda yayına girdi

RUH HALİ ORGANİK: GÖKHAN TÜRKMEN – AYIP ETTİN
Genç kuşağın üretimlerini ve izlerini takip ettiği Gökhan Türkmen, 2010 Temmuz ayında yayımlanan ‘Biraz Ayrılık’ albümünde yer alan ‘Ayıp Ettin’ şarkısının Serkan Ölçer tarafından yeniden düzenlemesini Gtr Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda 22 Aralık Cuma günü dinlemeye açtı.
Sadece gitar ve bass gitar olarak iki enstrümanla kaydedilen şarkıda Serkan Ölçer  ve Gökhan Türkmen kayıtlarda da çaldılar. Sade ve süssüz, salt müzik amacıyla ortaya çıkan bu yeni seriye ;Gökhan Türkmen Organik adını verdi. Bu ilk şarkının devamında  Kalbim, Rüya ve Yan sen’de dinleyici ile buluşacak.
Ritim öğelerinin gerçek ve organik nesnelerle kayıt edildiği şarkının ilk çıktığı zamanki duygusu ve hissiyatı korunarak bugün tekrar dinleyicinin karşısına çıkan şarkının sözlerindeki müstehzi yapının müzikle olan optimist uyumu aranjeye de yansımış durumda. Akustik kaydın mix ve master süreci de bütün bunlar düşünülerek yapıldı.
Gökhan Türkmen 2023 yılında 113 konser, 10 single, 7 klip, 5 düet, 135 milyondan fazla dinlenme, 25 şehir, 5 ülke, 5 orman olarak  2023 yılını özetleyerek ‘ ülkemiz ve dünya için zor bir seneydi. Bu zorlukları birlikte aşmak için uğraştık, hüzünlendik, eğlenmeye çalıştık. Ama bildiğimiz tek bir şey var. Biz bütün renkleri çok sevdik’ notuyla paylaştı.
Düzenleme: Serkan Ölçer
Akustik Gitar: Serkan Ölçer, Gökhan Türkmen
Bass Gitar,Perküsyon :Serkan Ölçer
Back Vocal: Gökhan Türkmen
Mix: Serkan Ölçer
Mastering: Feryin Kaya

Sensiz olacağımı bile bile Bana kendini neden yâr ettin? Bırakıp gitmene Arkandan ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün? Sensiz olacağımı bile bile Bana kendini neden yâr ettin? Bırakıp gitmene Arkandan ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün? Çok şeyi kayıp Fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp Bana saygısızlık ettin Beni kendine aşık Kendini de bu aşka tanık ettin Sonra da sensiz olamam sanıp Duvarları bana dost ettin Belki de haklıydın Sen sadece kendine saklıydın “Dur, ileri gitmeyelim” dediğinde, ben de Duracaksın sandım Beni kendine aşık Kendini de bu aşka tanık ettin Sonra da sensiz olamam sanıp Duvarları bana dost ettin Belki de haklıydın Sen sadece kendine saklıydın “Dur, ileri gitmeyelim” dediğinde, ben de Duracaksın sandım Çok şeyi kayıp Fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp Bana saygısızlık ettin Çok şeyi kayıp Fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp Bana saygısızlık ettin Beni kendine aşık Kendini de bu aşka tanık ettin Sonra da sensiz olamam sanıp Duvarları bana dost ettin Belki de haklıydın Sen sadece kendine saklıydın “Dur, ileri gitmeyelim” dediğinde, ben de Duracaksın sandım Beni kendine aşık Kendini de bu aşka tanık ettin
Sonra da sensiz olamam sanıp Duvarları bana dost ettin Belki de haklıydın Sen sadece kendine saklıydın “Dur, ileri gitmeyelim” dediğinde, ben de Duracaksın sandım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ