Demokrat Zafer

Başkan Alpay’dan Ayhan Bilgen ve Öztürk Yılmaz’a ziyaret

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, 25 ve 26’ıncı dönem HDP Milletvekili ve eski Kars Belediye Başkanı, Türkiye’nin Sesi Altınçağ Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen ile Musul eski Başkonsolosu ve Duşanbe eski Büyükelçisi, 26 ve 27’inci dönem CHP Milletvekili, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ı ziyaret etti.

“Türkiye ve dünya gündemine dair fikir alışverişi yapıldı”

Milliyetçi Sol Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, ziyaretlerde Türkiye ve dünya gündemine dair konular ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi. Açıklamada ayrıca, Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay’ın Bağ-Kur’a mensup vatandaşların istek ve taleplerini içeren dosyaları da her iki genel başkana takdim ettiği vurgulandı.

“Bağ-Kur talep dosyası da genel başkanlara takdim edildi”

Milliyetçi Sol Parti Genel Merkezi’nin açıklamasında, “Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Alpay, Türkiye’nin Sesi Altınçağ Partisi Genel Başkanı Sayın Ayhan Bilgen ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Sayın Öztürk Yılmaz’la olan görüşmelerinde güncel siyasi konuları istişare ederek, ülkemiz ve dünya gündemine dair görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Sayın Genel Başkanlara Bağ-Kur’lu yurttaşlarımızın taleplerini içeren dosyaları da takdim eden Genel Başkanımız, nezaketleri ve ev sahiplikleri için her iki Sayın Genel Başkana teşekkürlerini bildirmiştir.” ifadeleri yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ