Demokrat Zafer

EV’DE KINA GECESİ… EV SAHİBİ KOBRA MURAT!

Özgür Aras, Harbiye’de açtığı EV adlı kulüpte düzenlediği konsept partilerle İstanbul’un eğlence hayatını renklendirmeye devam ediyor. Bu Çarşamba Kobra Murat’ın ev sahipliğinde EV’de ‘Kına Gecesi’ var…

Ünlü iletişimci ve işletmeci Özgür Aras’ın “Artık eğlenemiyorum, “Eğlenmiyorum, sadece bir hareket olsun diye çıkıyorum”, “Eğlenme yetimi kaybettim” diyenler için Harbiye’de açtığı EV kısa sürede şehrin en popüler kulübü haline geldi. Birbirini tekrarlayan, tekdüze mekanlardan sıkılanlar için ev rahatlığında ve ev konforunda tasarladığı EV’i bir evin salonu gibi döşeyen Özgür Aras burada konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Konsept partilerle gece hayatına büyük canlılık getiren EV’de bu çarşamba ‘Kına Gecesi’ var. Kobra Murat’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek gecede konuklar hep birlikte göbek atacak, doyasıya eğlenecek. Kapıda kuyruk olması beklenen geceye günlerdir rezervasyon yağıyor. Sosyal medyada da çok konuşulan partiye gelecek isimler arasında birçok ünlü de yer alıyor.

Özgür Aras “Konsept partilerimiz konuklara unutulmaz bir gece vaat ediyor. Müzik ve dans her yerde var ama biz konuklarımız için anı yaratıyoruz. Bir fotoğraf karesi ile hatırlayacakları, dostlarına anlatacakları geceler yaşatıyoruz” dedi.

Konsept partilere devam edecek olan EV’de 20 Aralık Çarşamba gecesi ise Yonca Evcimik’in ev sahipliğinde ‘Pijama Partisi’ düzenleniyor.

@ev.harbiye @arasozgur @ozguraraspr
EV
0542 274 76 76
@ev.harbiye
Harbiye, Cebal Topu Sokak No: 4 Şişli / İstanbul
23:00 & 04:00

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ