Demokrat Zafer

Zafer’e Yoğun İlgi!

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamaları devam ediyor. Mustafakemalpaşa ilçesinin tanınan esnaflarından ve STK’ların etkin isimlerinden iş insanı Esra Çoban aday adaylığını açıklayan ilk isimdi. Şimdi de Ziraat Mühendisi ve Öğretmen, halihazırda Rehabilitasyon Merkezi sahibi İş kadını Emine Güven, Zafer Partisinin Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Esra Çoban 29 kasım 2023 günü Zafer Partisi İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle aday adaylığını resmen duyurdu.
Törene Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katılım sağladı. Törende bir konuşma yapan Emine Güven, Zafer Partisinin benimsediği ve sahip olduğu ilkeleri nedeniyle Zafer Partisini tercih ettiğini, Zafer Partisini çok iyi yerlere getireceklerini, Zafer Partisinde yapıcı ve olumlu bir iklim olduğunu, ilçenin birçok sorunu olduğunu, öncelikle ilçenin altyapı sorunu olduğunu ve bu alanda ilçe halkının sıkıntı yaşadığını, ilçedeki eğitim ve kültürel çalışmaların yetersiz seviyede olduğunu, ilçe dahil genel bir beslenme sorunu olduğunu ve bu konuda Mustafakemalpaşa’da tarıma tarıma yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini, yönetim ve insanlar arasında yakın ilişkiler tesis edilmesi gerektiğini, toplumsal ve ekonomik birçok konuda proje üretilmesi gerektiğini, kendilerinin bu konularda yoğun çaba sarf edeceklerini ifade etti.
Törende bir konuşma yapan İlçe Başkanı Göksel Şenkoyuncu’da; Emine Güven’in aday adaylığından mutluluk duyduklarını, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü olduğunu, Aralık 1930 ta kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiğini, özellikle böyle bir günün önemli günü bir hanımefendinin daha partimizden aday adayı olmasının mutluluklarını daha da arttırdığını, Zafer Partisinden iki hanımefendinin aday adayı olmasının kendileri için önemli, anlamlı ve değerli olduğunu, kadınların güçlü olduğu toplumların daha güçlü olduklarını ifade etmiş, “bu vesileyle emeğin ve fedakarlığın simgesi olan ve hayatımızın her alanında varlıklarıyla değer katan tüm kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününü kutluyorum” dedi.
Şenkuyumcu konuşmasının devamında, aday adaylığı başvurusunda bulunan Esra Çoban’ın ve Emine Güven’in çok değerli isimler olduklarını, Zafer Partisinin her geçen gün daha da güçlendiğini, her iki aday adayına da eşit mesafede olarak ellerinden geldiğince destek olunacağını ifade etti. Şenkuyumcu, “mış” gibi muhalefet yapmadıklarını ve yapmayacaklarını, gerçek, faydalı ve toplumcu muhalefet yaptıklarını ve yapacaklarını, Zafer Partisinin her daim gerçekleri haykıracağını, topluma umut olduklarını ve olmaya devam edeceklerini, çözümsüz eleştiri yapmayacaklarını, yapıcı muhalefet anlayışına sahip olduklarını, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilisi bir parti olarak toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını, Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı olarak, insan merkezli çağdaş yönetim ve hizmet anlayışını benimsemiş bir ilçe teşkilatı olduklarını, huzurlu, gelişmiş ve müreffeh bir Mustafakemalpaşa hedeflediklerini, yenilikçi ve geleceği kucaklayacak projeler üreterek ilçeye her alanda katkı sağlamanın ana hedefleri olduğunu açıkladı.
Başkan Şenkuyumcu konuşmasının sonunda Emine Güven’e aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak konuşmasını tamamladı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ