Demokrat Zafer

Payitaht’tan Kültür Başkentine: Bursa

Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından “Payitaht’tan Kültür Başkentine: Bursa” temalı 1. Bursa Uluslararası Ticaret ve Lojistik Sempozyumu düzenlendi. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Çağlayan’ın verdiği bilgiye göre;

  1. Bursa Uluslararası Ticaret ve Lojistik Sempozyumu açılış oturumuyla başladı. Bursa Teknik Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Çağlayan’ın selamlama ve bilgilendirme konuşmalarından sonra açılış oturumuna geçildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal, dekan yardımcıları, yerli ve yabancı akademisyenler, öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu açılış oturumu Yıldırım Bayezid Yerleşkesi B Blok Kırmızı Salonda gerçekleştirildi.

Açılış oturumunda Prof. Dr. Osman Demirdöğen (DAP Bölge Başkanı), Fatih Şener (UND), Ersan Keleş (BTSO) ve Onur Küçükakdere (UDTD) konuyla ilgili sunumlarını yaptılar.

Öğleden sonra A Blokta sempozyuma özgü isimlendirilen Osmangazi, Orhangazi ve Yıldırım Bayezid salonlarında paralel oturumlarda yüzyüze ve çevrimiçi olarak, ön üç ülkeden yetmişe yakın bilim insanının hazırladığı altmış bildiri sunuldu. Sempozyum değerlendirildiği kapanış oturumu gerçekleştirildi. Sempozyum, BTSO’nun ev sahipliğinde verilen gala yemeği ile son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ