Demokrat Zafer

ShipEntegra 9. Şubesini Denizli’de Açtı ShipEntegra, Ticaretin Önemli Merkezinde Şube Açtı

E-ihracat sektörünün ilk Türk teknolojik lojistik şirketi olan ShipEntegra, Türkiye genelindeki operasyon merkezlerine bir yenisini daha ekledi. İhracat geçmişi tam 2 bin yıl ötesine dayanan ve önemli ticaret merkezlerinden biri olan Denizli’de 9.şubesini açan ShipEntegra, yeni operasyon merkezi ile bölgedeki işletmelere uluslararası ticarette daha etkin ve rekabetçi olma imkânı sunmayı hedefliyor.

Türk e-ihracatçısının dünya genelinde 20’den fazla global pazar yerinde satış yapmasına olanak tanıyan ShipEntegra, tüm pazar yerlerini tek bir platformda toplayarak müşterilerine; işletme, yönetme ve stok kontrol kolaylığı sunuyor. Global pazar yerlerindeki entegrasyon süreçlerini kendi bünyesinde yapan ilk firma olan ShipEntegra, PrinWork ile birlikte 360 derece sunduğu çözüm ortaklığıyla Türk e-ihracatçısının global pazarda da rekabet edebilmesini sağlıyor.

E-ihracat sürecini hızlandırmak ve müşterilere daha etkili hizmet sunmak amacıyla Türkiye genelindeki operasyon merkezlerini genişletmeyi yeni yılda da sürdüreceklerini belirten ShipEntegra Ceo’su Ali Ceylan, “Denizli’deki lojistik servis merkezimi ile diğer şehirlerde olduğu gibi müşterilerin paketlerini istedikleri yerden alarak aynı gün içinde yurt dışına çıkışlarını sağlama konusundaki başarılı stratejimizi sürdüreceğiz. Bu sayede müşterilerimiz, hızlı ve güvenilir bir şekilde ürünlerini dünya geneline ulaştırma avantajına sahip olacaklar. ShipEntegra olarak, Denizli’deki operasyon merkezimizle birlikte küresel ticaretin kapılarını daha geniş bir şekilde aralamayı hedefliyoruz. Bu adım, Türkiye’nin e-ihracat potansiyelini artırmak ve ülkemizi uluslararası ticarette daha fazla konumlandırmak adına önemli bir kilometre taşıdır. Yeni operasyon merkezimizde, Denizli’deki işletmelerin ve e-ihracat yapmak isteyen tüm müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, onların global pazarda başarılı olmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Sektöre kazandırdığı önemli ilklerin yanı sıra büyümedeki en önemli faktörün Anadolu’daki e-ihracat müşterisine gereken kolaylığı sağlamak olduğunu söyleyen ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, “Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Konya ve Kayseri’de 2 olmak üzere 8 noktada şubemiz bulunuyor. Bu noktalarda operasyonlarımızı başarıyla yürütüyoruz. Yeni yılda lojistik servis ağımızı daha da genişleterek toplamda 13 noktada hizmet veriyor olacağız. Yeni merkezlerimiz ile birlikte, müşterilerimize daha etkin, hızlı ve özelleştirilmiş çözümler sunarak ShipEntegra markasını daha da güçlendireceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ