Demokrat Zafer

BitMart, yatırımcılara gelişmiş yatırım araçları ve deneyimi sağlamak için TradingView ile işbirliği yapıyor

Önde gelen küresel dijital varlık alım satım platformu BitMart, finansal piyasa analizi için önde gelen bir platform olan TradingView ile yeni entegrasyonunu açıkladı. Bu ortaklık, veri entegrasyonunu artırmayı ve dijital varlık işlemlerinin daha geniş çapta benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlıyor. 
TradingView, küresel piyasalardaki alım satım fırsatlarını tespit etmek için dünyanın en iyi grafiklerini ve araçlarını kullanan 50 milyon yatırımcıdan oluşan bir sosyal ağ. Kullanıcılar  entegrasyonla beraber dünyanın en büyük aktif yatırımcı topluluğundan benzersiz piyasa bilgilerine erişebilecek.

BitMart, olağanüstü bir kripto ticareti deneyimi sağlamak için 7/24 müşteri desteği, sıkı güvenlik önlemleri ve kullanıcı dostu bir tasarımı bir araya getiriyor. Platformun müşteri hizmetlerine olan sarsılmaz bağlılığı, kullanıcıların zamanında yardım ve yanıt almasını sağlıyor. Kullanıcı varlıklarını korumak için gelişmiş bir risk kontrol sistemi ve çoklu imza teknolojileri ile güvenliğin üzerinde duran BitMart 500’den fazla yüksek kaliteli para birimine ve eşdeğer sayıda işlem çiftine kolay erişim sunuyor. BitMart, kendisini kripto yatırımı ve yönetimi için kapsamlı bir çözüm olarak konumlandırıyor. Geniş ürün yelpazesi, çeşitli kripto ihtiyaçlarını karşılayarak kripto işlemleri yapmak ve kazançları optimize etmek için sayısız fırsatı beraberine getiriyor.

BitMart ve TradingView arasındaki başarılı veri entegrasyonunun ardından, TradingView kullanıcıları artık BitMart’ın spot ve sürekli sözleşme verilerine sorunsuz bir şekilde erişebiliyor. Bu entegrasyon, profesyonel kullanıcılar için derinlemesine veri analizini kolaylaştırarak, bilinçli kararlar almaları için gelişmiş alım satım tavsiyeleri ve analizleri ile kullanıcıları destekleyecek. Bu ortak veri çalışması sadece BitMart’ın dijital varlıklarını keşfetmeye yönelik kullanıcı ilgisini artırmakla kalmadı, aynı zamanda platformun benzersiz para birimleri ve ürünlerinin daha derinlemesine anlaşılmasını da kolaylaştırdı.

Bu veri entegrasyonu, kullanıcıların daha profesyonel ve kapsamlı veri analizi için artan talebini karşılayarak, iki şirketin kullanıcı ihtiyaçlarına verdiği önemi gösteriyor. BitMart, bu işbirliği sayesinde daha fazla kullanıcının topluluk içinde profesyonel ticaret deneyimi ve bilgisi kazanabileceğini umuyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ