Demokrat Zafer

CHP’li Metin Türk “Soğuk havada sıcak lokma iyi gelir”

Bursa’nın iş dünyasının tanınmış simalarından Metin Türk, CHP Mudanya Belediye Başkan adayı olabilmek için karda, çamurda, kışta sokak sokak mahalle mahalle dolaşıyor, vatandaş ile sıcak diyalog kuruyor. Metin Türk, hemşehrilerine lokma ikramında bulunarak bir ilkede CHP’de imza attı. CHP’nin geleneksel iletişiminden farklı bir açıdan bakarak politikalar izleyen metin Türk bu davranışıyla da takdir topluyor.

Metin Türk; “Ekonomik bir kıskacın tam ortasındayız. Ne iş insanları bu düzenden memnun, ne çalışanlar, ne emekli, ne esnaf! Büyük bir çöküşün içindeyiz. Bunca olumsuzluğa rağmen, vatandaşımızın her akşam nasıl “evime nasıl bir ekmek götürebilirim?” diye düşündüğü bu soğuk kış günlerinde hiç olmazsa sıcak bir lokma girebilsin istedim. Mudanya için güzel ideallerimiz var. Onları hayata geçirebilirsek Mudanya bir çıta daha bir basamak daha Bursa’da yükselecek, Bursa’nın kutup yıldızı olacaktır.” dedi.

METİN TÜRK KİMDİR?

1974 doğumlu Metin Türk, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunu, Londra’da Middlesex Üniversitesi Business School İnsan Kaynakları Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmış olan Türk, şimdilerde iş dünyasında sahibi olduğu şirketleri yönetiyor. 2009 yılından beri Mudanya‘da yaşayan ve Mudanya’da yatırımları olan Türk, Uluslar arası faaliyet gösteren birçok kuruluşta müdürlük ve Genel Müdürlük (CEO) görevlerinde de bulundu. Farklı ülkede şirket kurulumu ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan evli ve 2 çocuk babası olan Metin Türk, sıkı ve köklü aile bağlarıyla da Bursalı iş insanları arasında örnek isimlerden.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ