Demokrat Zafer

ENSARI DERI-SPK’A ACIKLAMASIDIR

Ensari Deri’nin Güney Kore Seul Showroomuna Yoğun İlgi

1993 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye’nin en önde gelen kuzu derisi işleme firmalarından biri olan Ensari Deri, Kore pazarında da adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda Güney Kore Seul’de showroomunu açan şirket, konuyla ilgili SPK’ya durum bilgilendirmesi yayınladı.

Yapılan bilgilendirmede; ‘’Güney Kore Seul ‘de faaliyete geçmiş olan showroomumuzun beklentilerin üzerinde ilgi ile karşılaşmış olup şirketimizin ve ürünlerinin yurtdışında tanınmasında fazlasıyla etken olmuştur.’’ ifadeleri kullanıldı.

ENSARİ DERİ HAKKINDA:

Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. temelleri 1993 yılında atılmış Türkiye’nin en önde gelen kuzu derisi işleme firmalarından biridir. Sahip olduğu teknoloji, hammadde tedarik gücü, dünya standartları çerçevesinde kullandığı kaliteli malzemeleri ile %100 Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır. Fabrikamız, 18.000 m² kapalı alanda, yüksek teknolojiye sahip makine parkuruyla her yıl, yerli ve yabancı firmalardan en yüksek kalitede tedarik ettiği ortalama 9.000.000 ayak yüksek kaliteli farklı kökenlere sahip kuzu derisi işleme kapasitesine sahip olup bu alanda sadece Türkiye’nin değil dünyanın önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ