Demokrat Zafer

Osmangazi’de Babadan Milli Görüşçü Belediyeye Aday!

Demirtaş nahiye iken 1989-1994 yılları arası belediye başkanlığı yapan Halil Satık’ın oğlu Osman Satık “Osmangazi Belediye Başkanlığı yarışında ben de varım” diyerek Saadet Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ali Öncel’e dosyasının bir nüshasını teslim eden Osman Satık; “Milli Görüşçülerin sahaya çıkmak gibi bir derdi yoktur. Çünkü biz 7/24 sahadayız!” dedi. Satık sözlerini şöyle sürdürdü: “2018’de başlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin geldiği noktada ülkemizde sorunları çözmek yerine bilakis olumsuz sonuçlar meydana geliyor, sizlerde bunu yakından görüyorsunuz. 31 martta yapılacak seçimler sonucu bu ucube sistemin bir an önce değişip yerelde vatandaşın hak ve hukukunu çiğnetmeden, hak yolu sistemine dönüleceği noktasında Saadet partisinin tüm kadroları kararlı ve inançlıdır.” Osman Satık ayrıca yerel ölçekteki belediyecilik problemlerine de değindi.
Osman Satık; “Size dürüstlükten başka hiçbir şey vaat etmiyorum. Size tertemiz ellerimi uzattım, rüşvetsiz, faizsiz, haramsız.” diyerek yola çıktığını belirtti. Belediyecilikte son 20 yıla vurgu yapan Osman Satık, Osmangazi Belediyesi’nin belediyeciliği ticari mecraya sürükleyerek, orantısız israflar ve harcamalar noktasında Osmangazi Belediyesi’ni zarara uğradığını iddia etti. Kendi belediyecilik anlayışları gereği öncelik gerektirmeyen bütün yatırımların durdurulacağını, israf, rüşvet ve adam kayırmanın derhal önüne geçeceğini belirtti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ