Demokrat Zafer

TurkNet’in yeni Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPO) Erçin Hamarat oldu

Türkiyenin yeni nesil internet sağlayıcısı TurkNet, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. TurkNet, Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPO) olarak; Türkiyenin önde gelen şirketlerinde teknoloji, BT ve ürün geliştirme alanlarında yöneticilik pozisyonlarında geniş bir kariyere sahip Erçin Hamarat’ı atadığını duyurdu.

 

Erçin Hamarat, geçmişte FLO Mağazacılık, Borusan Holding, ÇiçekSepeti.com ve Garanti Teknoloji gibi önde gelen şirketlerde önemli görevler üstlenmiş bir isim olarak öne çıkıyor. Bu üst düzey atama ile Hamarat, TurkNet’in  deneyimli isimlerle güçlenen yönetim kadrosuna teknoloji tarafında dahil olan lider isimlerden oldu.

Erçin Hamarat kimdir?

Erçin Hamarat, lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar bölümünde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansı yapmıştır.

Kariyerine Garanti Teknoloji’de dijital bankacılık alanında başlamış, internet ve mobil bankacılık departmanlarında yaklaşık 4 yıl çalıştıktan sonra ÇiçekSepeti.com’a Mobil Kanallar Ürün Müdürü olarak geçmiştir. Daha sonra aynı şirkette Dijital Kanallar Ürün Müdürü olarak görev yapmış, buradaki deneyiminin ardından Borusan Holding’e Kıdemli Ürün Müdürü olarak atanmış ve 3 yıl bu pozisyonda çalıştıktan sonra Borusan Holding Teknoloji ve Ürün Geliştirme Müdürü olmuştur. Son olarak, Flo Mağazacılık’a Ürün Müdürü olarak geçmiş ve 9 ay içinde aynı şirkette IT ve Ürün Yönetimi Direktörü olarak bölümün başına getirilmiştir. Ürün yönetiminde 15 yıllık deneyime sahip olan Hamarat, evli ve 2 çocuk babası.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ