Demokrat Zafer

Pro-Per yurtdışında üstleneceği buhar türbini bakım projelerine hazırlanıyor!

Pro-Per Enerji Hizmetleri verimlilik ve güvenilirliğin çok önemli olduğu enerji üretiminin dinamik dünyasında, verdiği hizmetlerin kalitesiyle öne çıkmaya devam ediyor.

Türkiye’de verdiği yüksek kaliteli hizmetleri ABD’deki iştiraki GESA ile yurtdışına açan Pro-Per; Buhar Türbinleri alanındaki hizmetlerini yurtdışına açarak ABD, Peru ve Panama’da üstleneceği buhar türbini bakım projelerine hazırlanıyor. Pro-Per, sanayicilerin yüksek yatırımlarla satın aldıkları türbinlerin en yüksek performansta çalışmasını sağlayan kapsamlı hizmet paketleriyle şirketlerin enerji harcamalarında tasarruf etmesine de destek oluyor.

ABD’de sanayi tesislerinde yapılan bir araştırmaya göre buhar sistemleri, endüstriyel uygulamalarda doğrudan ürün üretimi için kullanılan toplam enerjinin yaklaşık %30’unu oluşturuyor. Bu sistemler proses ısıtması, basınç kontrolü, mekanik tahrik, proses reaksiyonları için sıcak su üretimi gibi konularda gereken enerjinin sağlanmasında önemli rol oynuyor.

Buhar Türbini kullanan sanayilere pek çok farklı alanda hizmet sunuyor

Türkiye’de enerji maliyetleri artmaya devam ettikçe endüstriyel tesisler, buhar sistemleri tarafından tüketilen enerji miktarını azaltmak veya harcanan enerjinin bir kısmını geri kazanabilmek için etkili yöntemlere ihtiyaç duymaktadır. Endüstri genelinde buhar sistemlerini daha verimli hale getirmek, sektörlerin yıllık enerji maliyetlerini birkaç milyar dolar ve çevre emisyonlarını milyonlarca metrik ton azaltabilmektedir. Sunduğu hizmetler arasında; Yağlama, Kontrol Sistemi ve Enstrümantasyon bakımları, Rutin Denetimler, NDT İncelemeleri, Titreşim Analizi, Dengeleme, Temizlik, Hizalama, Borescope, Rulman Muayenesi ve Değişimi gibi pek çok kritik hizmetin bulunduğu Pro-Per, Buhar Türbini kullanan sanayilere pek çok farklı alanda hizmetler sunarak Buhar Türbinlerinin en yüksek verimde çalışmasını sağlıyor.

Dünyanın her yerinde sorunsuz ve güvenli operasyon…

Müşterilerine sadece hizmet değil aynı zamanda gönül rahatlığı sağlayan Pro-per, İzmit’te bulunan Buhar Türbini Servis Atölyesi, uzun yıllar türbin bakım deneyimine sahip yüksek vasıflı teknik ekibi ve buhar türbin bakımları için gereken tüm alet takım içeren bakım konteyneri ile sanayicilerin enerji üretimi operasyonlarının dünyanın her yerinde sorunsuz, verimli ve güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlamaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ