Demokrat Zafer

“KANSERE KARŞI ÖNLEYİCİ NEFES ÇALIŞMALARI”

Türk Kanser Derneği ve Nevşah Karamehmet’in kurucusu olduğu  Breath Hub App “KANSERE KARŞI ÖNLEYİCİ NEFES ÇALIŞMALARI” ve bu konuda yapılan işbirliği hakkında  bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Nevşah Karamehmet ve konunun duyurulmasına destek olan doktorlarımız katıldı. Bu iş birliği kapsamında Breath Hub App nefes terapistleri; nefes seanslarını, Türk Kanser Derneği çatısı altında, kanser hastaları ve yakınlarına ücretsiz olarak sunmaktadır. Breath Hub ayrıca, sosyal medya hesaplarından ve web sitesinde yönlendirmeli seminer videoları ile online olarak ve aplikasyon üzerinden seanslar ile nefesin gücünü katılımcılara ulaştırmak için çalışmaktadır.

 

Breath Hub Hakkında:
Nefes egzersizleri yapmak, sağlıklı ve zinde bir hayat sürdürmek isteyenler için Breath Hub, her zaman kolayca erişilebilen bir uygulamadır. Breath Hub, özel olarak nefes çalışmalarına odaklanıyor.  Uygulama sayesinde solunuma bağlı olarak ortaya çıkan 200'den fazla rahatsızlık belirtisini iyileştirebilir veya rahatlatabilir, günlük nefes egzersizlerini öğrenip uygulayarak sağlıklı ve zinde kalabilir, nefesinizi analiz ettirebilir ve kişiye özel bir nefes yolculuğuna başlayabilirsiniz. Uygulama, istediğinizi seçebileceğiniz 800'den fazla seans ve iletişime geçebileceğiniz 300’den fazla uzman kadrosu ile her zaman yanınızda.

Türk Kanser Derneği Hakkında,
Türk Kanser Derneği 1964 yılında kurulmuş, T.C. Bakanlar Kurulu’nun 1964/6/3728 sayılı kararıyla “Kamu Yararına Çalışan Dernek” statüsüne sahip olmuş, Türkiye’nin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biridir. Kurulduğu günden bugüne kadar milyonlarca vatandaşa; tarama, tedavi, takip, psikolojik destek, beslenme danışmanlığı, ikinci görüş, maddi destek, konaklama, onkoloji koçluğu gibi pek çok hizmet ile ücretsiz destek olmuş ve olmaya devam edecektir. Derneğin çatısı altında bulunan “mucizevi konaklama ve yaşam merkezi”nde ücretsiz konaklama imkanı bulunmaktadır.

https://www.turkkanserdernegi.org

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ