Demokrat Zafer

Hülya Aras’ın Kitap İmza Günü…. Bilim Kızlarına Büyük Destek…

Hülya Aras sosyal girişimciliğin her yaşta nasıl şekillendiğine, aileden gelen kültürel mirasın yaşatılmasının önemine, yöresel lezzetlerimizi sebze gibi faydalı yiyecekleri masalı bir araç olarak kullanıp çocukları sağlıklı beslenme alışkanlıklarıyla buluşturmayı amaçladığını, yazı yazmanın nasıl geliştirilebileceğini, bir hobinin nasıl bir sosyal faydaya dönüştürülebileceğini ve bu kitabı yazarken ve okuyucuya sunarken duyduğu heyecanı ve harcadığı zamanın öğretici sürecinden edindiklerini aktardı.

 

Simbiyoz Aktivite kurucularından Hülya Aras, yeni kitabının tüm gelirini “Bilim Kızı” projesinin TEV üstünden Bilim Kızı burs fonuna aktarılacağını söyledi.

Simbiyoz Aktivite kurucularından Hülya Aras‘ın yeni kitabı, “Huli Hanım ile Çocuklara Masallar Büyüklere Tarifler: Pıtır ile Pıtırcık Ege Turunda,” okurlarla buluştu. Bu kitap, yemek tarifleriyle masalları birleştirerek her yaştan okura hitap ediyor.
Kitap, yazar Hülya Aras’ın yıllardır deneyimlediği lezzetleri, duygu ve anıları, hissettiği kokuları bir araya getiriyor. Eğitim ve aile yaşamından ilham alan yazar, okurlara masallar eşliğinde mesajlar iletiyor.
“Kitap Geliri”
Hülya Aras, “Bu kitabın satışından elde ettiğim gelirleri Bilim Kızı projesinin TEV üstünden Bilim Kızı burs fonuna aktaracağım. Ne kadar çok satılırsa o kadar fayda yaratacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ