Demokrat Zafer

SIBUR, Orta Doğu, Afrika ve Çin’deki müşterilere tıbbi kullanıma uygun polimerler sunuyor

Tıbbi kullanıma uygun polimerlerinin Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğundaki (BDT) başarısının ardından SIBUR, Çin ve Türkiye’nin yanı sıra Afrika ve Orta Doğu ülkelerindeki müşterilerine infüzyon çözümleri ve tıbbi cihaz üretimi için ambalajlama amaçlı tıbbi sınıf polietilen ve polipropileni test etme fırsatı sundu.

– SIBUR’un infüzyon çözümlerine yönelik BFS ambalajına yönelik polietileni, 121 santigrat dereceye kadar sterilizasyon sıcaklıklarına dayanabilirken, endüstriyel ortalama sadece 108 santigrat derecedir.

– SIBUR’un tıbbi nitelikli polietilen ve polipropilenleri, önde gelen BFS makine üreticileri tarafından onaylanmış olup, Avrupa ve ABD farmakope standartlarına uygundur.

SIBUR Endüstri Çözümleri Pazarlama Müdürü Alexey Shamov, “Bu polimerleri ilk olarak Rusya sağlık pazarındaki talebi karşılamak için geliştirdik. Şimdi, sağlık sektöründeki büyümenin etkisiyle çeşitli ülkelerde tıbbi kullanıma uygun polimerlere yönelik artan küresel talebe yanıt olarak bunları ihracat portföyümüze de ekledik” dedi.

SIBUR’un tıbbi sınıf polimerlerinin Mısır’da yapılan ilk testleri, belirtilen özellikleri karşıladığını göstermiş ve artık infüzyon çözümleri için ambalajlama için onaylanmıştır. SIBUR şu anda bu ürünü Mısır’daki çeşitli ilaç üreticilerine düzenli olarak tedarik etmek için görüşmelerde bulunmaktadır.

SIBUR’un tıbbi nitelikli polimer örnekleri şu anda Çin, Kenya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde test edilmektedir. Testlerin ayrıca Pakistan, Türkiye ve Vietnam’da da yapılması planlanmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ