Demokrat Zafer

2023 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi, Öne Çıkan Dört Etkinlikle Başladı!

2023 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi, “Yeni Yolculuk ve Yeni Hayat” sloganıyla başlıyor. Zirve sırasında Chery Ürün Sergisi, Chery Teknoloji Günü, Kamu Huzuru Programı İmzalama, Toplu Sürüş, Kullanıcı Zirvesi ve daha birçok temada etkinlikler gerçekleştirilecek. Dünyanın dikkatini çeken ve Chery’nin uluslararası itibarını daha da artıracak olan etkinlik kapsamında binlerce konuk ağırlanacak.

Chery’nin 2023 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi, Çin’in Wuhu kentinde düzenlenmeye başladı. “Yeni Yolculuklar, Yeni Hayat” temasıyla düzenlenen zirvede, 500’ün üzerinde basın mensubu, Chery’nin denizaşırı kullanıcıları ve küresel fenomenler bir araya geliyor. Chery ve kullanıcıları için yeni bir ekolojik model ve kalkınma planını birlikte tanımlamak için uluslararası bilgi-birikimi ve deneyimi birleştiriliyor.

Yeşil Ekoloji: Chery’nin çevre dostu ürünleri akıllı yaşamla harmanlanıyor

Chery, marka konsepti olarak “Yeşili, teknolojiyi, aileyi ve arkadaşlığı” benimsiyor. Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde, Rokid AR gözlükleri, kozmetik buzdolapları, elektrikli kaykaylar, çim biçme makineleri ve diğer ekolojik ürünleri bir araya getirerek; “İnsanları”, “Otomobilleri” ve “Yaşamı” bütünleştiren ve akıllı yaşam tarzına odaklanan bir Chery ürün teşhir alanı oluşturuldu. Bu alan, küresel kullanıcıların Chery’nin akıllı ekoloji ve “güzel yaşam evreni”ni kişiselleştirilmiş alanlarda deneyimlemelerine olanak tanıyacak.

Geleceği daratmak ve değiştirmek: Chery’nin Küresel Teknoloji Günü, bir teknoloji şöleni başlatıyor!

Chery, Global Teknoloji Günü’nde, teknolojiye ve kullanıcılara odaklanan, 100’den fazla teknolojik yenilik ve çeşitli otomobil modellerinin tanıtımını kapsayan bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Chery Group’un yeni modelleri ve konsept otomobilleri de görkemli bir şekilde ortaya çıkardı. Teknoloji fuarı alanında Chery’nin çok işlevli kaykay platformu, akıllı şasisi, akıllı kabini, yeni PHEV’e özel motoru, elektrikli güç-aktarma sistemi ve E-yakıt/motorları sergilendi. Bu sergi, Chery’nin “Teknolojik İlerlemesini” farklı açılardan gösterdi.

Daha iyi bir dünyayı birlikte oluşturmak için: Kamu Huzuru Programı İmzalama Töreni!

Uluslararası alanda genişleyen Çinli otomotiv markalarının temsilcisi olarak Chery, kurumsal sosyal sorumluluğa büyük önem veriyor. Uluslararası Kullanıcı Zirvesi sırasında Chery, UNICEF ve IUCN ile ihtiyaç sahibi ülke ve bölgelerdeki çocuklara, gıda, temiz içme suyu, sağlık ve eğitim konularında yardım sağlayacak ve dünyanın zayıf bölgelerine katkıda bulunmayı amaçlayan anlaşmalar imzalayacak. Chery, aynı zamanda Çin’deki Wuhu Belediyesi’nin Shenshan Parkı’nda küresel kullanıcılarla birlikte yolculuk yapmak, yeşil seyahat yöntemlerini savunmak ve düşük karbonlu çevre koruma konseptini uygulamak için toplu bir gezi düzenleyecek.

Kârlı salon: Yenilikçi bir şekilde yeni bir kullanıcı ekosistemi oluşturuluyor!

Chery, her zaman kullanıcı değeri oluşturmaya kendini adamış durumda ve sürekli olarak kullanıcı memnuniyetini artırmak için çabalıyor. 18 Ekim’de ayrıca Chery’nin kullanıcı ortak yaratım geliştirme konseptini derinlemesine aktarmak ve marka ile kullanıcıları arasında karşılıklı yarar sağlayan kazan-kazan ortaklığı oluşturmak amacıyla, küresel kullanıcı açısından kârlı bir salon ve basın röportaj sempozyumu düzenlenecek. 2023 Chery Uluslararası Kullanıcı zirvesi, tüm bu etkinliklere ek olarak; Chery fabrika turları, test sürüşleri, Crystal Peacock Cruise gezileri, iş ziyafetleri ve benzeri etkinlikleri de içeriyor. Dünyanın ilgisini çeken bu uluslararası etkinlikte, Chery’nin uluslararası etkisi daha da güçlenecek.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de yüzde 100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor. Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ