Demokrat Zafer

En çevreci SUV markası Jeep, macera tutkunları için daha çevre dostu yolculuklar sunuyor

Tüm modellerinde elektrifikasyona geçen, ürün yelpazesi 4xe şarj edilebilir hibrit ve e-Hybrid modellerinden oluşan Jeep® markası, Türkiye’nin en çevreci SUV ürün gamını sunuyor.

80 yıllık efsanevi bir geçmişe sahip, sıra dışı yolculuklar arayanlara arazi kabiliyeti, rafine işçilik, çok yönlü kullanım sunan orijinal SUV markası Jeep, elektrifikasyon yolculuğuna ‘2030 yılında 0 emisyon’ hedefiyle iddialı bir şekilde devam ediyor.

Tamamen hibrit ürün gamı ile Türkiye’nin en çevreci SUV markası olan Jeep, maceraya ve özgürlüğe giden yolda arazi kabiliyetini ve yüksek performansı, en çevre dostu sürüş deneyimiyle birlikte sunuyor. Ürün yelpazesi 4xe şarj edilebilir hibrit ve e-Hybrid modellerinden oluşan marka, elektrifikasyon yolculuğuna 2030 yılında ‘0 emisyon özgürlüğü’ vizyonuyla iddialı bir şekilde devam ediyor. Marka, SUV elektrifikasyonunun global lideri olarak kategorinin geleceğini şekillendirme yolunda ilerlerken, önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği tüm modelleriyle bu vizyonu desteklemeyi planlıyor.

Ülkemizde Renegade ve Compass e-Hybrid ve 4xe plug-in hybrid modelleri, özgün ve efsanevi Jeep özelliklerinin yanı sıra yeni nesil hibrit teknolojileri sayesinde çevreci ve yakıt tüketiminde avantajlı olmaları ile de öne çıkıyor. Küçük SUV segmentinde yer alan  Renegade e-Hybrid, markanın 7’li ızgara ve trapezyonel çamurluklar gibi güçlü mirasını yansıtıyor. Kompakt SUV modeli Compass e-Hybrid ise konfor, kabin genişliği ve en son teknolojiye sahip özellikleriyle öne çıkıyor. Her iki modelde de yer alan e-Hybrid güç sistemi, EV özelliğiyle sürücülere tamamen elektrikli modda araç kullanma imkanı sunuyor. E-Hybrid modeller, ulaşılabilir olmalarıyla da tamamen elektrikli Jeep ürün gamına giriş noktası olma özelliği taşıyorlar.

Ekim Ayına Özel Satış ve Kredi Koşulları

Renegade satın almak isteyenler Ekim sonuna kadar Koç Fiat Kredi’den “200 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0” faizli kredi ve 100 bin TL’ye varan showroom özel indirimle 1.460.000 TL’den başlayan fiyatlarla yeni araçlarına sahip olabilecek.

Compass satın almak isteyen SUV severlerse, kampanya kapsamında Koç Fiat Kredi’den “200 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0” faizli kredi ve 175 bin TL showroom özel indirimiyle 1.824.450 TL’den başlayan fiyatlarla Compass satın alma imkanına sahip oluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ