Demokrat Zafer

Tamirat Tadilat, 20. Yılını Kutluyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu programları arasında yer alan, dünyada 120 ülkede, Türkiye’de ise DMAX, Discovery ve discovery+ kanallarında sevenleriyle buluşan Tamirat Tadilat, 20. yılını kutluyor. 2003 yılında yayın hayatına başlayan seri, dünya çapında kazandığı hayran kitlesiyle en sevilen araba programları arasında yer alıyor. Tadilat Tamirat, 20 sene içerisinde gelmiş geçmiş en efsane 9 bölümü ve yepyeni sezonuyla Ekim ayı boyunca DMAX, Discovery ve discovery+’ta izleyicilerle buluşacak.

Usta galerici Mike Brewer ve tamir uzmanı Marc “Elvis” Priestly’nin, ikonik arabaları bulup restore ettiği ve kar elde etmenin peşine düştüğü Tamirat Tadilat’ bu yıl 20. yılını kutluyor. Unutulmaya yüz tutmuş, efsane arabaları, günümüz dünyasına taşıyantutkulu otomobilseverleri bir araya getiren program, 2003’ten beri 18 sezonda toplam 220 ikonik arabayı restore ederek dünya çapında bir efsaneye dönüşmenin gururunu yaşıyor.

Henüz 15 yaşındayken satın aldığı küçük bir Mini’yi aynı sene içerisinde iyi bir karla satmasıyla meslek hayatına başlayan Mike Brewer, dünyanın en usta galericileri arasında yer alıyor. 10 yılını McLaren Formula 1’de pit şeridinde geçirmiş biri olan Marc “Elvis” Priestley ise imkansızı başardığı tamiratlarıyla adeta bir sihir yaratıyor.

Ekim ayı “Tamirat Tadilat” Zamanı!

120 ülkede yayınlanarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tamirat Tadilat, 20 yıl boyunca ekrana gelen en efsane ve unutulmaz bölümleri izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Triumph Dolomite Sprint’ten Porsche 911’e, Austin Allegro Vanden Plas’tan Maserati 4200’e kadar en iyi 9 bölüm’den oluşan 20. Yıl Seçkisi ve yepyeni sezon bölümleriyle, Ekim itibariyla hem DMAX hem Discovery, hem de Blu TV ayrıcalığıyla discovery+’ta otomobilseverlerle buluşacak.

DMAX Kanal Bilgileri; Digiturk 49, D-Smart 46, Kablo TV 35, Tivibu 54, TV+ 39, Türksat 4A.

Discovery Kanal Bilgileri; Digiturk 191, D-Smart 59, Kablo TV 115, Tivibu 105, TV+ 93.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ