Demokrat Zafer

CUMHURİYETİN 100. YILI “KEMAL” MÜZİKAL BELGESELİ İLE KUTLANIYOR

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi ve Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılında eğitim için el ele vererek, Pınar Ayhan, “Kemal” müzikal Atatürk Belgeseli’ni sergiliyor.

Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamak, ülkenin geleceği gençlere ışık tutmak için bir araya gelen İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ve Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ortak etkinlikte buluştu. BAOB Oditoryum Sahnesi’nde 11 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Pınar Ayhan, “Kemal” müzikal Atatürk Belgeseli’nin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar ve Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gönülkırmaz, eğitime destek vermek isteyen herkesi davet etti.

İMO Bursa Şubesi’nde gerçekleşen basın açıklamasında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde anayasal bir kurum olan Odamızın Bursa Şubesi yönetimi ve Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Yönetimi ile birlikte değerli sanatçımız Pınar Ayhan’ın sergilediği Kemal isimli müzikal belgesel gösterisini düzenliyoruz. Cumhuriyet kurumlarından birisi olan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin tüm üyeleri, çalışanları, yöneticileri ile Cumhuriyet değerlerimize ve kazanımlarımıza sahip çıkıyoruz. Bu değerlerimizin ve kazanımlarımızın, Atatürk’ün hedef gösterdiği ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine erişmesi için korunması ve iyileştirilmesi gerekliliği açıktır. Bu gerekliliğe katkı koyabilmek adına eğitim için el ele diyerek güçlerimizi birleştiriyor ve Cumhuriyet sevdalılarını etkinliğimize davet ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” dedi.

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gönülkırmaz da,

“Türk Anneler Bursa Şubesi, faydalı dernekler statüsünde yer alan dernek olarak İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile çıktığımız bu yolda Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir etkinlik planlamayı gönülden arzu ettik ve yollarımızı birleştirdik. Birlikte güç birliğini oluşturarak çalıştık. Bir meslek odası ve dernek olarak gücümüzü Atatürk’ü anlatan bu müzikal belgesel etkinliği ile göstermek ve gelirlerini eğitim almak için bekleyen çocuklarımıza armağan etmek istiyoruz.

Eğitime gönül veren, geleceğimize katkı koymak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ