Demokrat Zafer

OTOKOÇ SİGORTA’NIN YENİLENEN WEB SİTESİNDE HIZLI VE KOLAY BİR ŞEKİLDE ONLİNE POLİÇE SATIN ALINABİLİYOR

Otokoç Sigorta’nın yenilenen web sitesinde, online poliçe satın almak hızlı ve kolay. Müşteriler web sitesi üzerinden hızlı ve karşılaştırmalı tekliflerle sektörün önde gelen sigorta şirketlerinin sunduğu Kasko, Trafik, Tamamlayıcı Sağlık, DASK, Konut ve Seyahat Sağlık sigorta poliçelerini online satın alabiliyor.

Kaliteli, hızlı çözüm ve avantajlı fiyatlarla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdüren Otokoç Sigorta’nın web sitesi yenilendi. Hayatın her anında yanınızda mottosuyla çalışan, Türkiye genelindeki 9 ilde 25 şubesi, 83 uzman çalışanıyla trafik, kasko, sağlık, ev, iş yeri ve BES başta olmak üzere çok çeşitli alanlarda sektörün öncü ve güvenilir şirketlerinin acenteliğini yürüten Otokoç Sigorta, müşterilerine tüm bu hizmetleri web sitesi üzerinden de hızlı ve kolayca satın alma olanağı sağlıyor. Bir Otokoç Otomotiv markası olan Otokoç Sigorta; Allianz, Axa, Anadolu, Ak, Türkiye, Mapfre, HDI, Sompo, Doğa ve Neova  olmak üzere güvenilir sigorta şirketleri arasından en uygun seçenekleri hem fiyat hem de teminat bazında karşılaştırmalı olarak  sunuyor.

“İhtiyacı anlıyor, en uygun seçenekleri sunuyoruz”

Otokoç Sigorta web sitesinin müşterilerin sigorta ihtiyaçlarını anlamak ve kişiye yönelik en doğru çözümü avantajlı fiyatlarla sunmak amacıyla yenilendiğini belirten Otokoç Otomotiv’de Otomotiv İş Birimi Lideri olarak görev yapan Uğur Güven, konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Otokoç Sigorta olarak müşterilerimize seçenekleri karşılaştırma olanağı sunuyor, ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun poliçelerle her türlü riske karşı güvence altına alınmalarını sağlıyoruz. Yenilenen web sitemiz sadeleştirilen içeriği ve dinamik tasarımıyla uygun teminatlara göre teklif almayı daha hızlı hale getirirken, kullanıcı dostu yaklaşımıyla sigorta ihtiyaçları hakkında son derece detaylı bilgiler sunuyor. Amacımız en iyi hizmet deneyimiyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak.”

Otokoç Sigorta web sitesine www.otokocsigorta.com adresinden ulaşılabiliyor.

Ekim ayının sonuna kadar www.otokocsigorta.com web sitesi üzerinden trafik sigortası, kasko ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinden satın alan sigortalılara, düzenlenen her poliçe için, poliçe sigortalı bilgileri üzerinden 1 çekiliş hakkı verilecek.

Bu kampanya Otokoç Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 28.07.2023 tarihli ve E-58259698-255.01.02-41254 sayılı izni ile 01.09.2023 (Saat:00.01)-31.10.2023 (Saat:23.59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde www.otokocsigorta.com (ücretsiz) web sitesi üzerinden trafik sigortası, kasko veya tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinden herhangi birini satın alan bireysel sigortalılara, düzenlenen her poliçe için, poliçe sigortalı bilgileri üzerinden 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım her poliçe için 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. 19.11.2023 tarihi itibariyle poliçelerin aktif olması gerekmektedir.

Otokoç Sigorta Hakkında

Otokoç Otomotiv, mobilite sektörüne 1928’den beri katkı sağlayan, kurulduğu günden beri sektörüne değer katan, bir okul niteliğinde olan, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini ön planda tutan bir şirket olarak, bu yaklaşım doğrultusunda iç ve dış paydaşlarına en kaliteli hizmeti sunabilmek için her alanda kendini yeniliyor ve geliştiriyor. Tüm bunların ışığında bir Otokoç Otomotiv markası olan Otokoç Sigorta; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ak Sigorta, Anadolu Sigorta, Türkiye Sigorta, Mapfre Sigorta, Doğa Sigorta, HDI Sigorta, Sompo Sigorta ve Groupama Sigorta olmak üzere 10 güvenilir sigorta şirketi arasında en uygun seçenekleri karşılaştırmalı olarak sunuyor.

Kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdüren Otokoç Sigorta, Türkiye genelindeki 9 ilde 25 şubesi, 83 uzman çalışanıyla, trafik ve kasko sigortası, sağlık sigortası, ev ve iş yeri sigortaları başta olmak üzere sektörün öncü ve güvenilir şirketlerinin acenteliğini yürütüyor.

Otokoç Sigorta hizmetlerinden, Otokoç Şubelerinde hızlı çözümlerle avantajlı fiyat seçenekleri ile faydalanabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ