Demokrat Zafer

Schafer Dünya Kahve Günü’nü Kutluyor!

1980 yılından bu yana züccaciye sektöründe faaliyet gösteren, yenilik ve özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, son teknoloji ile ürettiği yüksek kaliteli fonksiyonel ürünleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda küçük ev aletleri kategorisinde yer alan, lezzetli ve pratik kullanıma sahip kahve makinesi modellerini tüketiciyle buluşturuyor.

Türkiye çapında 55 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan W.Besteckhaus Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Schafer, Dünya Kahve Günü’nde kahve sever tüketicileri küçük ev aletleri ürün kategorisinde yer alan Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi’nden Sütlü Türk Kahvesi Makinesine uzanan farklı kahve çeşitlerini yapmaya imkân sunan ürünlerden kendilerine en uygun modelini seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

Her kullanımda kıvamında ve kusursuz kahve ikramı

Schafer, Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesi ile keyifli anları pratik ve lezzetli hale getiriyor. Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahvesi Makinesi, sütlü Türk kahvesi pişirme özelliği ile farklı lezzetleri tercih eden kahve severleri mutlu ediyor. Schafer Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesi, şık tasarımıyla mutfakların havasını değiştirirken, ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde kendine yer buluyor. 500-600 W ısıtma gücüne sahip Schafer Kahvecim S, aynı anda 4 fincan kahve ve 2 fincan sütlü kahve pişirebilmesiyle tüm misafirlere tek seferde kahve ikramı yapma olanağı sağlıyor. Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesi, sesli ve ışıklı uyarı sistemi, taşmayı önleyen algılama teknolojisi ve 10 saniyede otomatik kapanma özelliğiyle güvenlik konusunda tam not alıyor. Sağ ve sol el kullanımına uygun çift akıtma ağızlı cezvesi ile kullanım kolaylığı sağlayan Schafer Kahvecim S, kendi ölçü kaşığı kullanılarak pişirilen kahveler ile kahve severlere her defasında kıvamında ve lezzetli bir deneyim yaşatıyor. Kahvecim S Otomatik Sütlü Türk Kahve Makinesinin rose gold ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.

Kahvecim ve Coffee Point Türk Kahvesi Makineleri ise 4 fincan Türk kahvesi yapabilme kapasitesine sahip. Sağ ve sol el kullanımına uygun ergonomik çift akıtma ağızlı cezveleri ile kullanım kolaylığına sahip olan ürünler, 10 saniyede otomatik kapanma, sesli ve ışıklı uyarı sistemi ve taşmayı önleyen algılama teknolojisi ile güvenli kullanım sağlıyor. Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi normal ve ağır ateşte pişirme (közde) özellikleriyle dikkat çekiyor.

Schafer Barista öğütücülü filtre kahve makinesi ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde kendine yer buluyor. 600W ısıtma gücüne sahip Barista filtre kahve makinesi ile kahveyi doğrudan çekirdekten öğüterek hazırlayabildiği gibi öğütülmüş çekirdek ile de kahve pişirilebiliyor. Şık ve minimal bir tasarıma sahip olan Barista kahve makinesinde 0,60 ml kapasiteli cam demlik ve su seviye göstergesi bulunuyor. Damlatma önleyici sistemi sayesinde güvenli bir kullanım sağlıyor. Hem öğütücüsü hem de demleme işlevleri, kahveyi sıcak tutan ısıtıcı tabanı ile kahve gurmelerini memnun edecek performans

gösteren Barista kahve makinesi, çıkartılabilir filtresi ile kolayca temizlenebiliyor. Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi, 800 W Isıtma Gücü ve 1.25 ml ölçüsündeki cam hazne kapasitesi ile hızlı bir şekilde 10-12 fincan kahve hazırlayabiliyor. Bu özelliğiyle evlerin yanı sıra kalabalık ofislerin de tercihi olan makine, kahveyi uzun süre sıcak tutabilen ısıtıcı tabana sahip. Robusta Filtre Kahve Makinesi damlatma engelleyici filtresi ile pratik bir kullanım sağlarken çıkartılabilen filtresi sayesinde rahatlıkla temizlenebiliyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor. İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ