Demokrat Zafer

Cengiz Zor; “Yeniden Refah Partisi kendi adayları ile seçmenin karşısına çıkacak”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, “Yeniden Refah Partisi kendi adayları ile seçmenin karşısına çıkacak” diyerek açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Samsun’da bulunan Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İl Divan Toplantısı’nda, ekonomi, sosyal politikalar, dış politika ve yaklaşan yerel seçimler hakkında görüşlerini paylaştı.

Yeniden Refah Partisi olarak 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ederek Milli Görüş belediyeciliğini tekrar halkla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Zor, Milli Görüş belediyeciliğinin rüşvet, yolsuzluk ve adam kayırmacılığının bulunmadığı bir yaklaşımı benimsediğini vurguladı. Yeniden Refah’tan ‘yerel seçim’ açıklaması Zor, “Milli Görüş belediyeciliği, kentsel dönüşümün rant odaklı değil, hakkaniyet ve hukuka uygun şekilde gerçekleştirildiği bir belediyecilik anlayışını temsil eder. Şehirleri betonla değil, doğal yaşamın, ağaçların, çiçeklerin ve çevrenin haklarına saygı göstererek inşa eden bir belediyeciliktir.” şeklinde konuştu.

Cengiz Zor, bundan sonraki ilk adımlarının yerel seçimlere hazırlık olduğunu belirterek, şunları ifade etti: “Saygıdeğer milletimizin teveccühü ve tercihiyle umarım bu belediyeleri kazanırız ve bu büyük hizmetlerin gerçekleştirildiğini görebiliriz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın talimatı ve Merkez Yürütme Kurulu kararıyla, Türkiye’nin 81 ilinde, 973 ilçesinde ve 394 belde yönetiminde Milli Görüş teşkilatı kendi adaylarıyla milletin karşısına çıkacaktır.

İnşallah büyük bir zaferle milletimizi kendi öz değerlerine, tarihine, inancına ve kültürüne taşıyacak çalışmaları yapacağız.” Toplantıya, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Yaşar ve parti teşkilatı üyeleri ile davetliler katıldı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ