Demokrat Zafer

İYİ İstifa! Karacabey’de “Yükselen Değer” Görevinden İstifa Etti!

Karacabey’de özgün muhalefet anlayışıyla hafızalara kazınan, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın icraatlarına yaptığı presle nefes aldırmayan İlçe Başkanı Fatih Karabatı görevinden istifa etti. Karabatı; “23.02.2020 Tarihinden itibaren yapılan olağan kongreler sonucu seçilerek büyük bir onurla temsil ettiğim İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda 1 Ekim genelgesi doğrultusunda istifa ediyorum. Yapılacak olan yerel seçimler için daha güçlü kadrolarımızla Karacabeyimizin daha İYİ olması adına çalışmalarımıza devam edeceğimiz konusunda kimsenin şüphesi olmasın.

Göreve geldiğim ilk günden itibaren Ülkemin ve İlçemizin sorunları hakkında şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber Karacabey’de yok sayılan sorunları dile getirdik ve çözüme ulaştık .
Bundan sonraki süreçte Karacabey’in İYİ olması adına daha dinamik çalışmalarıma devam edeceğimi beyan ederim.

Her ne pahasına olursa olsun Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğime ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak yaşanabilir bir Türkiye ve Karacabey için mücadeleye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemin büyük kaoslar yaşadığı, sıkıntılı günler geçirdiği bir döneminde ülkemize güneş gibi doğan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde kurulan partimizin kurucular kurulu üyesi olma şerefine nail oldum .

Kuruluşundan itibaren Partimizin belirli kademelerinde görev aldım. Partimizin kurulduğu günden itibaren yol aldığım Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiye Genel Merkezime İl Başkanlığıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma , Parti üyelerimize ve Karacabey halkına desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ