Demokrat Zafer

DÜNYA İŞ DERNEĞİNDEN GÖRKEMLİ TOPLANTI

Dünya İş Derneği’nin beşincisi düzenlenen geleneksel dernek toplantısı İstanbul Ümraniye Doubletree by Hilton Otel’de ,kalabalık bir davetlinin katıldığı, bürokrat, siyasetçi, iş insanlari ve STK başkanlarının da bulunduğu özel bir davetli listesiyle ,başarılı bir toplantı gerçekleştirildi.

ANKARA’DA BÜYÜK BİR TOPLANTI YAPMAK İSTİYORUZ

Türkiye’nin her yerinde büyümek ve bunun için Başkent Ankara’dan Anadolu’ya açılmak için Ankara’da büyük bir toplantı yapmak istediklerini vurgulayan Dünya İş Dernegi Genel Başkanı Süreyya Yıldız toplantıda yaptığı konuşmada projelerine değinerek şunları söyledi : biz yönetim olarak ülkemizde birçok ilimizde iş insanlarımıza yeni projeler sunuyoruz, iş birliği sağlıyoruz. Ancak yavru Vatan Kıbrıs’a yapılan projeleri araştırdık ve yatırımcı için bizlerde yol açmak istedik .CAESAR PROJESIYLE iş birliği yapma kararı aldık. Güvenli ve kazancı yüksek projelere dahil olmayı istedik .Çok yakında Türk ve yabancı yatırımcılarımızla, KKTC’deki projeleri ziyaret edip yerinde incelemelerde bulunacağız. Din, dil, ırk gözetmeden, siyasi hiçbir yapıya dahil olmadan ,sadece ülkemizin gelişmesi için bu vatanda hizmet etmekten yönetim olarak gurur duyuyoruz .Gücümüz yettiğince üyelerimizinde olduğu tüm Türkiye’de toplantılar yaparak ,bir sonraki adımda uluslarası toplantı ve işbirliğine başlayacağız.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

Toplantıya AK PARTI İstanbul Milletvekili AV.Serkan Bayram ,AK PARTI İstanbul Milketvekili Hasan Turan ,geçmiş dönem AK PARTI Milletvekili Zafer Hıdıroğlu ,DOÇ.DR Halil Murat Ünver ,IHRC TÜRKİYE BAŞKANI ,IPO TÜRKİYE POLIS KOMİTESİ BASKANI Çiğdem Akçay, İSTANBUL GAZETECİLER FEDERASYONU BASKANI Adil Koçalan, EYALET AVRUPA BİRLİĞİ YÖNETİM ÜYESİ Nurten Özçelik ,AVRUPA BIRLIGI korsan parti başkanı JURGEN HATTENDORF, Günter Nierstenhöfer
Korsan parti Sivil toplum kurumu, yurttaş İNİSİYATİFİ Almanya,DLYRA GRUP ,SKYTR YONETIM KURULU BASKANI SUAT KAYA ,UBYF TÜM BALKAN ÜLKELERİ SORUMLU BASKANI Gürsel Hacırecepoğlu ve farklı sektörlerden iş insanları katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ