Demokrat Zafer

Şehre dönmeye hazır mısınız?

Yaz mevsiminin geride kalması ve okulların açılmasıyla birlikte şehre dönüşler başladı. Şehre dönüş hazırlığında ev, okul ya da ofis kadar kişisel hazırlığımızda önem taşıyor. Lider kişisel bakım cihazları markası Remington, bu hazırlığı pratik ve keyifli hale getirecek son teknolojiye sahip ürünleriyle şehre dönüşü kolaylaştırıyor.

Yaz ayları geride kaldı, okullar açıldı, ofisler kapılarını açtı. Özetle şehre dönüş başladı. Dönüş hazırlıkları adına uzun bir yapılacaklar liste olsa da uzmanlara göre listenin en başında kişisel hazırlıklarımız olmalı. Şehre dönüşün getirdiği stresten en hızlı sıyrılmanın yolu işe kendimizden başlamakla mümkün. Kişisel bakım da bunlardan biri. Dünyanın bir numaralı kişisel bakım cihazları markası Remington’a göre gerek erkekler gerekse kadınlar için ihtiyaç duyulan tüm bakımı doğru ürün seçimiyle evde yapmak mümkün. Üstelik bu karar, bütçe dostu olduğu kadar son derece pratik ve keyifli bir bakım için en doğrusu.

Önce saçların bakımı

Yaz boyunca deniz suyu ve güneşin etkisiyle esnekliğini kaybeden saçlarımıza bakım yaparak işe başlayabiliriz. Keratin ve badem yağı ile zenginleştirilmiş plakalara sahip Remington Keratin Protect serisi, PRO+ ayarı sayesinde 185°C gibi sağlıklı sıcaklıklarda bile şekillendirme yapmayı sağlayan Bukle Maşası, saçın nem oranını saniyede ölçerek plakalardaki sıcaklığı en uygun seviyeye getiren ısı koruma sensörüne sahip Akıllı Düzleştirici, anti-statik iyon teknolojisiyle saçların elektriklenmesini engelleyen Düzleştirici Fırça olmak üzere 3 farklı alternetif sunuyor.

Kapsamlı bir erkek bakım kiti  

Remington’ın bakımlı erkeklere özel tasarladığı Omniblade serisi, farklı stiller oluşturmak için özel olarak geliştirilen ilave aparatlarıyla birçok farklı fonksiyonu bir arada bulunduruyor. Özel kesim ve dokulu bıçak dizaynı olan makine; 50 mm ana bıçağı, ayarlanabilir hassas kadranlı tarağı (0,5-5 mm) ve 3/6/9 mm burun ve kulak düzeltici aparatı ile en üst düzeyde hassas yüz bakımı sağlarken vücut tarağıyla da temiz görünen bir tıraş keyfi deneyimlenmesini sağlıyor. Hem keyifli hem de son derece pratik ve konforlu bir tıraş imkanı sunan Omniblade 5 yıla kadar dayanan bıçakları ile sürekli değişim derdini de ortadan kaldırıyor.

https://tr.remington-europe.com/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ