Demokrat Zafer

MİSS AEGEAN GÜZELLİK YARIŞMASI MUHTEŞEM BİR FİNALLE SONA ERDİ

Marmaris Barlar sokağında bulunan  Areena Club’ta düzenlenen Türk Yunan dostluğu güzellik yarışması Miss Aegean Güzellik Yarışması muhteşem bir finalle sona erdi.8 Türk 8 Yunan  güzelin katıldığı yarışmanın koreografisi  ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından yapıldı.Barlar sokağındaki en büyük gece kulübünde düzenlenen güzellik yarışmasının Jüri üyeleri arasında, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cem Kaytan, Dergi sahibi Selda Kırdemir, Gazeteci Arzu Barışkaner, Gazeteci Cihan Altut, gibi  önemli isimler jüride yer aldı.

MİSS AEGEAN YARIŞMASINDA KRALİÇELİK TACINI BURCU ALTUNSARAY TAKTI.

Club Areena’da gerçekleşen muhteşem ‘Miss Aegean’güzellik yarışmasında   birinci Burcu Altunsaray, İkinci Maria Karaiskaki,üçüncü Styliani Michailidou seçildi.Miss Aegean Peace Burcu Şeritoğlu, Miss Tourısm Lydia İsabaloplou, Miss Club Areena İdil Karakuş, Miss  Agean Face  Olivia Christofordou, Miss Agean Physıque Rüya Kesikoğlu, Miss Aegean Frienship Özdenur Öztekin, Miss Aegean Press Tereza Zuchariadi seçildi.

Gecenin mimarı Kamil Issı, ‘Club Areena 20 yaşında 20 yıldır bu işi yapıyorum. Bünyemizde Backstreet Club, Paradise İsland Beach festival ve günübirlik alanı, Sadberk Cafe gibi eğlence turizmine hizmet eden işletmelerimiz var. Ve dünyanın en büyük gece kulübü Club Areena Dubai açılış çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Uluslararası eğlence turizm sektörüne liderlik etmek üzere yola çıktık, bir Türk markası olarak uluslar arası camiada dünya çapında bir organizasyona imza atmaktayız’diyerek daha çok eğleneceğimizi ifade etti.

Gecenin sunuculuğunu Yağmur Ayaz yaparken , gecede  önce mayolarıyla yürüyen güzeller 2 bölümde  başarılı moda tasarımcısı  Emrullah Köroğlu ve Şahnaz Parsa koleksiyonu ile jüri karşısında yer aldılar,

3. Bölümde de  başarılı moda tasarımcısı Leyla Uluk tasarımlarıyla jüri karşısındaydılar.Gecede Yunan pop star Giannis Rellis iki şarkılık mini bir konser verdi.Muhteşem gece güzellerin taçlanmasıyla sona erdi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ