Demokrat Zafer

CW Enerji’den Amerika’da fuar çıkarması CW Enerji güneş panelleri Amerika’da

  • CW Enerji, Amerika’nın Las Vegas kentinde düzenlenen RE+ Renewing What’s Possible Fuarı’nda birbirinden yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Amerika’daki fuarımız oldukça güzel geçti. Fuarda yerli ve milli üretim güneş panellerimizi sergiledik. Son teknoloji ile ürettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk” dedi.

CW Enerji, ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde birbiri ardına düzenlenen fuarlarda boy göstermeye devam ediyor. Firma, Amerika’nın Las Vegas kentinde düzenlenen RE+ Renewing What’s Possible Fuarı’nda birbirinden yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, sektörleri ile ilgili hemen her etkinlikte aktif olarak yer almaya devam ettiklerini söyledi. Sarvan, son olarak 11-14 Eylül tarihleri arasında Amerika’nın Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde gerçekleşen RE+ Renewing What’s Possible Fuarı’na katılım sağladıklarını ifade ederek, “Fuarda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz ürünlerimizi sergiledik. Son teknoloji ile ürettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı katılımcılara sunduk” dedi.

“Dünyanın Pek Çok Ülkesinden Gelen Ziyaretçilerle Bir Araya Geldik”

Dünyanın pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle bir araya geldiklerini dile getiren Sarvan, fuarlara büyük önem verdiklerini ve fuarlar aracılığı ile sektörel çalışmalar hakkında da bilgi sahibi olduklarını kaydetti.

Sarvan, yurt içi ve yurt dışı bu tür etkinliklerde aktif olarak yer almaya devam edeceklerini dile getirerek, “Amerika’daki fuarımız oldukça güzel geçti. Sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına bu tür fuarlara katılım sağlamaya ve kendimizi sürekli geliştirerek yeni teknolojileri bünyemize katmaya devam edeceğiz. CW Enerji olarak hem ürün hem de pazar geliştirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Sarvan, çalışmaya, üretmeye, yeni projeler geliştirmeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ