Demokrat Zafer

AŞKIN NÂME’sinde Gülsüm Anafarta Rüzgarı!

Yazdığı şiirlerde notalara ahenk veren Büyükşehir Bürokratı Gülsüm Anafarta, TRT Radyo’ya konuk oldu. Bursa Vatan Medya Gurubu yazarımızda olan Anafarta, için Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz;

“öğretmen, başarılı bürokrat ve yönetici: Bürokrasinin gizli şairi Daha… Bursa Kız Lisesi’nde müzik öğretmeni olarak görev yaptığı yıllardan tanırız. Gülsüm Anafarta, 20 yıl öğretmen olarak eğitime hizmet ettikten sonra, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı olarak geçtiği Büyükşehir Belediyesi’ne 18 yıldır hizmet veriyor.

Bu süreçte…
Öğretmen olarak müzik öğretirken, koroda yer alıp şarkı da söyledi, ama bürokrasinin gizli şairi olarak şiirleri büyük ilgi gördü. Bazı şiirleri bestelenirken, şiir kitabı yayınlandı.
Nitekim…
Şiirleriyle bugün saat 13.00’te TRT Nağme’de yayınlanan Aşkın Nağmesi programında TRT İstanbul Radyosu Ud Sanatçısı olan sunucu Hüseyin İpek’in konuğu olacak.
Kuşkusuz…
TRT İstanbul Radyosu stüdyolarından gerçekleştirilecek yayında bürokrasiden söz edilmeyecek, ama dinleyenler müzikten şiire sanatta duygularla keyifli yolculuk yapacaklar.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ