Demokrat Zafer

CW Enerji ile Sunteks Dokuma arasında 7500 kWe kapasiteli GES sözleşmesi imzalandı

CW Enerji ile Sunteks Dokuma arasında 7500 kWe kapasiteli GES sözleşmesi imzalandı

CW Enerji ile Sunteks Dokuma’dan 7500 kWe kapasiteli GES sözleşmesi

  • CW Enerji, Sunteks Dokuma ile güneş enerjisi santrali kurulumu sözleşmesi imzaladı. Bu doğrultuda; CW Enerji Sunteks Dokuma için Ağrı’da yer alan bir araziye 7500 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kuracak.

CW Enerji yeni bir iş birliği anlaşmasına daha imza attı. Sunteks Dokuma ile imzalanan sözleşmeye göre CW Enerji, Ağrı’da yer alan bir araziye 7500 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kuracak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, yeni bir iş birliğine daha imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sektörde en yeni teknolojileri geliştirerek, kullanıcıların enerji ihtiyacına kalıcı çözümler üretmeye devam ettiklerine dikkat çeken Sarvan, “Bu çerçevede Sunteks Dokuma ile de güzel bir iş birliği yaptık. Buna göre; Sunteks Dokuma ile firmamız arasında güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda sözleşme imzalandı. Firma ile Ağrı ilinde yer alan bir araziye 7500 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda toplam KDV hariç 7.436.000,00 USD tutarlı güneş enerjisi santrali kurulumu sözleşmesi imzaladık. Anlaşmamız iki firma için de hayırlı olsun” dedi.

Türkiye’nin her yerinde projeler üretmeye devam edeceğiz

Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Sarvan, Türkiye’nin her yerinde projeler üretmeye devam edeceklerini kaydetti.

Sarvan, sektörün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmayı sürdüreceklerini dile getirerek, “Sürdürülebilir büyüme anlayışı çerçevesinde sürekli kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Son teknolojiyi yakından takip ederek, AR-GE Merkezimizde geliştirdiğimiz çalışmalarımız neticesinde sektörün ihtiyaçlarına göre inovatif ürünler geliştiriyoruz. Ülkemizin enerji alanında bağımsızlık kazanması için yenilenebilir enerji yatırımları çok büyük önem taşıyor. Sanayicilerimiz de güneşten gelen enerjiyi fabrikaları için büyük bir verimlilik unsuruna dönüştürüyor. Buna katkıda bulunduğumuz için gururluyuz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ