Demokrat Zafer

GÜRSU’DA 22 OKUL BAŞTAN AŞAĞIYA TEMİZLENİYOR

Gürsu’daki okullarda yeni dönem temizliği başladı. Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü okulların tamamen dolmasına kısa süre kala ilçe genelindeki okul temizliğine başladı.

TERTEMİZ OKULLAR ÖĞRENCİLERİ KARŞILAYACAK

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü rutin olarak her gün yaptıkları ilçe temizliğinde onlarca kilometre alanı temizleyip, yüzlerce sokağı pırıl pırıl yapıyor. Yoğun iş temposundaki ekipler rotalarını, okulların başlaması sebebi ile okul bahçelerine ve mıntıkalarına çevirdi. Gürsu genelindeki 22 okulda, sabahın erken saatlerinden itibaren okul bahçelerindeki yabani otlar, yazdan kalan tadilat atıkları temizlenmeye başlandı. Süpürme ve tankerle yıkama işlemi yapan ekipler, titizlikle tüm okulları öğrencilerin kullanımına hazır hale getiriyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Bize gelen taleplerden sonra öğrencilerimizi tertemiz okullar karşılasın diye ekiplerimiz sahada. Yabani otundan kirine kadar baştan aşağıya çok derin bir temizlik yapıyoruz. Öğrencilerimizin sağlığı için her detayı düşünüyoruz. Mis gibi bir okul ortamında yeni dönemi karşılayacaklar” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ