Demokrat Zafer

MHP’ YENİ BAŞKAN ADAYINI BASINA TANITTI

İznik Milliyetçi Hareket Partisi 3 Eylül Pazar günü saat 14.00’da Belediye Toplantı Salonunda olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Tek adaylı gerçekleştirilecek kongrede İlhan Ayaş MHP’nin yeni başkanı olacak.

İlhan Ayaş Cumartesi günü İznik yerel basın temsilcileri ile göl sahilinde bulunan Nihat’ın Yeri’nde bir araya geldi. 28 kişilik yeni yönetim kurulunun da hazır bulunduğu toplantıda yeni yönetim kurulu basına tanıtıldı.

Pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek İznik MHP ilçe teşkilatında mevcut başkan Hüseyin Çetin aday olmayacağını açıkladı. Tek adaylı gerçekleşmesi beklenilen kongrede MHP’nin daha önce de ilçe başkanlığını yürüten İlhan Ayaş MHP’nin yeni başkanı olacak.

Konuşma yapan Ayaş “ biz siyasetçi değiliz biz İznik ve ülke sevdalısıyız.

MHP’nin yeni başkanı olması beklenen İlhan Ayaş yaptığı açıklamalarda “ Bildiğiniz üzere daha önce de bu görev bize nasip olmuştu, üstlendiğim görevi en iyi şekilde yapmaktan yana olan bir yapım var, ya bu görevi layıkıyla yaparız yapamadığımızı anladığımız zaman bırakmasını da biliriz. Bizim kimseyle küskünlüğümüz yok tüm dava arkadaşlarımı sizlerin aracılığıyla partimize davet ediyorum gelsinler buyursunlar bizim sevdamız İznik, önce İznik, sonra Bursa ve Türki’yedir. Ben her zaman söylüyorum biz siyasetçi değiliz biz sevdalıyız, biz İznik’e aşığız biz davamıza aşığız, memleketimize aşığız. Mevzu vatansa gerisi teferruattır. Önümüzde yapılacak olan seçimlerde Başkan adaylarımız meclis üyelerimiz hazır”.

Ayaş devam eden açıklamalarında “ Geçtiğimiz günlerde il başkanlığımızda bir toplantı yapıldı. İl başkanımızın bizlere verdiği talimat çerçevesinde çalışmalarımıza vakit geçirmeden başladık. Şu anda başkanımız’ da meclis üyelerimizde hazır.

Biz İznik’e talibiz. Eğer 31 Martta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde görev bize verilirse çok güçlü adaylarımız var. MHP olarak bu görevi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabii bu görevlendirme genel merkez kararı ile olacak eğer İznik yeniden Ak Parti’ye verilirse Cumhur ittifakı ortağımız Ak Parti ile birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gerçekten çok güçlü isimler var aramızda bu konuda Ak Parti bizden destek isterse seve seve adaylarımızı onlarla paylaşırız.

Dedim ya biz sevdalıyız görevimizi en iyi şekilde yaparız. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla da bu konuları detaylı olarak paylaşıyorum. Hepsinin desteği tam onlar karar verecekler ben ise uygulayacağım. Kararlarımızı oy birliği ile alacağız. Bu konuda bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. İznik’te görev yapan gazeteci arkadaşlarımız da bizim için çok değerliler sizler ile her zaman istişare halinde olacağız. Göreve gelmemin ardından yine bir araya gelip bu konuları detaylı bir şekilde değerlendirme fırsatımız olacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ